Jargazol Poletnih Otroške Obleke za Dekleta Princesa Elsa Ana Natisnjeni Sequins Kratek Rokav Obleko Luštna Dekleta Kopalke Vestidos

Nov izdelek

Na zalogi

€9.36

€15.60

-40 %

Oznake:

xr mercedes zajema

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

A. Smo običajno ladja v roku treh delovnih dni po prejemu vašega plačila.Smo običajno ladja, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.Če želite, drugih izrecnih kot so: TNT, FEDEX, DHL, EMS, itd., prosimo, obrnite na nas pred biding.

B. Prosim, pustite nam sporočilo, da nas obvesti, velikosti in barv, ki jih želite, vam bomo poslali blaga po svoje podatke, ali bomo poslali po naključnem vrstnem redu.

C. Prosimo, pošljite skupaj pravilno naslov in telefonsko številko in mi bomo pripravljeni izračunati stroške pomorskega prometa za vas.Mešanih barv in modelov, ki so tako pozdravili v naši trgovini.Naredili bomo skupaj dostava za vas.

D. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

A. kupec mora ponuditi dokaze problem v točkah.

B. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje dostava brezplačno.

C. kupec mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.

A. Vaše zadovoljstvo je naša ta rget!Daje negativne ali nevtralne povratne informacije je zelo resen odnos in poskrbimo, da bomo LAHKO rešili vaš problem pred odhodom negativne povratne informacije.Smo iskreno upam, da vam je všeč naša predmetov in uživali v naših storitev.Veselimo se vašega POS ITIVE POVRATNE informacije.

B. Če je Priključen izdelki, slike, ko zapustijo nas pozitivno feeback bo zmagal na brezplačno lepo darilo pri naslednjem vrstnem redu!HVALA U ZELO VELIKO

Starostni Razpon 4-6y, 7-12y
Rokav Dolžina(cm) kratka
Rokav Slog Redni
Blagovna Znamka Disney
Sezona Poletje
Silhueta A-LINIJE
Številka Modela Q31025
Dekoracijo Vzorec
Zgrajena v Modrc No
Vzorec Tipa Risanka
Poreklo CN(Izvora)
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost
Slog Priložnostne
Spol Dekleta
Material BOMBAŽ, Spandex
Ime Oddelka Otroci
Dolžina Obleke Kolena-Dolžina
Ovratnik O-Vratu

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki