Smart GPS Anti-Izgubil Pes Ovratnik Nepremočljiva Praktično Tracker Za Hišne živali Pes Mačka Otroka, Telefon, Mini GPS LBS Sledenje Brezplačna APLIKACIJA Lokator

Nov izdelek

Na zalogi

€18.44

€28.82

-36 %

Oznake:

petco mačke ovratnice, lihgtning pes ovratnik, hlbb pes ovratnik, gp tracker, pes id oznako, keychain mini, pes ovratnik, izdelani, mačka gps tracker, gps vojaške, pes

1.【Prilagodljiv Geofence Cone】varno ograjo sistem poskrbi, da ste seznanjeni, ali je vaš jjeza turistov okoli varno območje.Vi ste sposobni, da nastavite varno območje, kjer misliš, da ljubljenčka, je varen in zaščiten.Uporabite aplikacijo za sledenje varnostne cone okoli vaše dvorišče ali najljubši park, in dobili instant opozorila, ko vaš pes je šel zunaj teh meja.

2.【Realnem Času GPS Pet Tracker】GPS tracker deluje z GPS ,WiFi,a-gps,KG in dolge razdalje brezžične tehnologije sistema.Hišni ljubljenčki nošenje sledilnik mogoče natančno navigacija in zaslediti.Iskanje lokacije, se za pošiljanje sporočil SMS in je prikazana na APP in Internet.Natančnost navigacije je v razponu od 10 metrov .Vedno vem točno lokacijo vašega ljubljenčka z natančno GPS!

3.【Podpora Multi Osebe, ki spremlja】Podporo več mobilnih telefonov za daljinsko spremljanje eno GPS tracker hkrati, ali en mobilni telefon upravljate več naprav.Snemanje do 3 mesecev od kje, ogledati dejavnost poti vašega ljubljenčka.In neckband lahko prilagodi.Vaš ljubljenček bo udobno z njim.Ni Kartice SIM vključen,Pls pripraviti ustrezno kartico SIM vstavite v hišnih tracker.

4.【Nepremočljiv & Mini Velikosti】hišne tracker je lahko delujejo celo na dežuje dni zaradi svoje IP67 nepremočljiva design.Tracker je narejen iz ABS materiala, ki omogoča naprave trajne, ki je tudi okolju prijazna.Tracker je lahko, da se prilega vse vrste živali, saj je majhna in lahka.Zgrajena je v veliki zmogljivosti baterije lahko napolnite z USB in To traja približno 2-3 ur, da se napolni.

5.【Enostaven za Uporabo】GPS Tracker je enostaven za namestitev in uporabo.Samo prenesite brezplačno aplikacijo in upoštevajte navodila.

Z aplikacijo lahko pregledujete vaše hišne ljubljenčke aktivnosti in odkrivanju njegove lokacije v vsakem trenutku.Z daljinskim glas monitor, ga lahko pokličete doma, prepričati jih, ko vas ni v bližini, in jih slišal odgovor, kar morate vi in vaš pes mir uma, tudi če ste narazen.Opomba:na voljo je zaščitni film o izdelku zaslon, ki se lahko odstrani pred uporabo.

Opomba: To je podprto samo v državah in regijah z 2G mobilnih omrežij.Naslednje države/regije, ki niso podprte: Japonska, Južna Koreja, Avstralija, Singapur in Kanadi.

Funkcija:

1. Varnostna ograja, sistem lahko zagotovi ali hišne ljubljenčke bivanje v varnem območju.Nastavite varno območje, da bi spremljali vaše hišne ljubljenčke, obseg dejavnosti, in dobili takojšen opozori, ko pes presega varnem območju.

2. GPS tracker lahko uporablja v povezavi z GPS, WiFi, a-gps, KG in dolge razdalje brezžične tehnologije sistemov.Natančnost navigacije je, oddaljenimi do 10 metrov.Točno lokacijo hišne lahko vedno znan po natančno GPS.

3. [Podpora multi-oseba-spremljanje] Podpore več mobilnih telefonov za daljinsko spremljanje GPS tracker hkrati, ali mobilni telefon upravljate več naprav.

4. Zaradi svoje IP67 nepremočljiva design, pet tracker lahko deluje normalno tudi v deževnih dneh.Tracker je narejen iz ABS materiala, kar je naprava, trajne in okolju prijazne.

5. Tracker je majhna in lahka, in lahko sprejme vse vrste živali.

6. Samo prenesite brezplačno aplikacijo in upoštevajte navodila.

opomba:

1. Tam je zaščitni film o izdelku zaslon, ki se lahko odstrani pred uporabo.

2. To je podprto samo v državah in regijah z 2G mobilnih omrežij.Naslednje države/regije, ki niso podprte: Japonska, Južna Koreja, Avstralija, Singapur in Kanadi.

Parameter:

Ime: Pametne hišne lokator

Material: plastika + kovina + elektronske komponente

Velikost: o 6.6*4.3*1.5 cm

Vrsta baterije: litij-polimer baterija

Zmogljivost baterije: 500mAh

Polnjenje metoda: magnetni polnjenje

Čas polnjenja: približno 2 uri

Življenjska doba: približno 5-10 dni

GSM frekvenčnem pasu podpora: 850/900/1800/1900

Način določanja položaja: GPS+a-gps+BD+WIFI+LBS

Natančnost določanja položaja: 10M

Nepremočljiva rating: IP67

Glavne funkcije: Odtis sledenje, mobilni telefon, daljinsko, multi-oseba, upravljanje, varnostne ograje, zgodovinske poti, low battery opomnik, itd.

Izdelek barva: črna/bela/modra

Seznam vsebine:

1*Host

1*Ovratnik

1*napajalni kabel

1*Navodila za uporabo

Sezona Vse letne čase
Funkcija pet GPS ovratnik
Vrsta Ovratnice, Psi
Je Pametno Napravo No
Funkcija 3 Sledenje Lokator
Funkcija 2 Anti-Izgubil Ovratnik
Funkcija 1 Pes Ovratnik
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki