Dve Fazi(Keramični+Diamant) Nož Ostra Brusilni Kamen Whetstone Waterstone Kuhinja Honanje Kamen Ostra

Nov izdelek

Na zalogi

€0.77

€1.98

-61 %

Oznake:

sharpen, elektric nož ostra, kyocera diamantni nož ostra, sharpen kamna, nož whetstone, whetston, izostriti nož, diamond kamen ostra, diamanti ostra, japonski kamna

Opis:

Majhen, a Presenetljivo, Ostrenje Vse Noži Drugačen od drugih nož ostra, morate imeti nikoli ni videl tako majhen whetstone za to je dobesedno lahko izvede s vaš žep.Lahko traja preprosto zunanjima, da uživajo čudovit piknik, izlet, ribolov, itd.Čeprav je majhen, je odlično učinkovitost bo še vedno amazes vas.Keramični in diamantno prevleko za fino ali grobo brušenje učinek, ki poskrbi za vse vaše potrebe.

Nikoli Sani, Ročaj Dobro, Kraj Dobro

Ni važno, kako težko je sila, ki jo uporabite za to, nož waterstone bo vedno ostal na stabilno kraj za njeno protidrsno funkcijo.Zato je primerna za vse vrste nožev ne glede na to, da je kuhinjski nož, kuhar nož ali sadje nož, itd.To zagotavlja največjo varnost za to, da enostavno ne sodijo off ali stran.Po uporabi, morate le, da jo sperite pod vodo, za enostavno čiščenje.Brez rje, brez barve izginja.

Ne Le Notranji, Ampak Tudi Zunanji

Poleg tega pa uporabljajo doma, hotel, stranke, festival, hotel, kavarna, itd, nož honanje kamen je dovolj kompakten, da pakirajo.Ga lahko vzamete na prostem za prijeten piknik, kuhanje, tabori, ribolov in tako naprej.Takojšnje potrebe, priročno uporabo.Zakaj ne kupiti eno in načrt za čudovit družinski izlet?Boste ljubezen to. zabavaj se!

Specifikacija Izdelka:

Certificiranje: FDA,CE/EU

Material: ABS + Nerjavečega jekla

Velikost: 13 x 5.7 x 4.5 cm/5.12" x 2.24" x 1.77"

Barva: rdeča, črna, zelena

Grind Faza: keramični, diamantno prevleko

Nož Vrsto: za vse vrste nožev, doma noži, kuharja noži, sadje, noži, itd

Značilnost: anti-skid; diamantno prevleko; enostavno prijemanje; enostavno pranje; okolju prijazno Uporabo Priložnosti: hoteli, hiše, kavarne, bari, zabave, festivali, piknik, izlet, Božič, noč Čarovnic, itd.

Paket Vključuje: 1 x Nož Ostra

Features4 nož whetstone
Features5 Kitchen Tool Waterstone
Številka Modela Two Stage
Funkcija Okolju Prijazno
Blagovna Znamka elenxs
Certificiranje CE / EU
Features2 Nož Brusilni Kamen
Poreklo CN(Izvora)
Features1 keramični nož ostra
Features3 Two Stage Knife Sharpener
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki