Dekleta PU usnje krila, otroci, oblačila, dekleta modni kratka krila, usnjena krila, ki je primerna za 3-7 let

Nov izdelek

Na zalogi

€4.88

Oznake:

za dekle krilo, stanja krilo otrok, cvetlični dolgo krilo, modro krilo kariran, barva bleščica krilo otroci, skrit, krilo ženske, hlače krilo dekleta, svilena vrstica krilo otroci, krila otroci krila

Prosimo, da upoštevate velikost grafikona, da izberete ustrezno velikost VELIKOST Dolžina / Pas obseg Predlaganih Starosti 90=3T 25 / 43 3T 100=4T 27.5 / 45 4T 110=5T 30 / 47 5T 120=6T 32.5 / 49 6T 130=7T 35 / 51 7T / / / / / / / / / / 1. Opombe: Prosimo, dovolite 2-3 cm razlike zaradi ročnega merjenja. 2. Vse meritve v cm, prosimo, upoštevajte, 1 cm = 0.3937 cm, 1 cm=2.540 cm.

Brezplačna Dostava & payement:

Podpiramo kreditne kartice, visa, mastercard, itd.

Paketi so poslani takoj, plačilo prejetimi(razen sobota/nedelja).

Ponavadi pošiljajo po EMS za 5--8 dni, in številko za sledenje je na voljo.Smo zaščititi blago iz katerega koli škodo, in jamstva, da pridejo v dobri conditon.

Tudi mi lahko sprejmete trgovini,če želite, in smo lahko storite tudi na korist za vas, da ladja izdelkov za vaše stranke ali kraj, kjer želite.

Storitve Za Stranke :

Vsako vprašanje in povpraševanja,pls, ne oklevajte, da nam!Napišite vaše naročilo podrobnosti v thements, ko oddate naročila!

Prosimo, preverite, ali predmete, in količino, ki so točno tisto, kar ste naročili, preden podpisal blaga.Če niste zadovoljni z njim,pls zavračajo blaga.Drugače Bomo upoštevali, da se strinjate s predmeti.

Opozorilo:

Imamo veliko izdelkov, če ne najdete izdelka v rudnik trgovini, ki jo ima rad, prosimo, povejte nam, ali za mene slike, smo pri vseh je moč bo zagotovila za vas.

Povratne informacije:

Upamo, da se imajo vsi čudovito nakupovanje v naši trgovini!

Ko je transakcija isplete,če ste vsebino z našimi izdelki in storitve,pls nas pusti pozitiven feback.To nam bo dalo bolj močan moč!

Seveda,če obstaja kakršen koli razočaranja,Pls obrnite na nas pravočasno,bomo poskušali naše najboljše, da bi našli najboljši način, da bi to rešili,Zaupajte nam!!!

Vaš satisfication je naša unswerving persuit!!!

O Nas:

1).Kot Proizvajalec, vam zagotavlja vrhunsko kakovost in dobre storitve.Skrbimo za naše stranke, vrednost, in njihovo mnenje.Zato smo poskušali ustvariti vzdušje zaupanja in poštenosti.Mi smo veseli, da tvorijo uspešen poslovni odnos z novimi strankami po vsem svetu.

2).Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje, ki mi bo odgovoril, da ste tako hitro, kot smo lahko(

Ime Oddelka Otroci
Poreklo CN(Izvora)
Slog Priložnostne
Spol Dekleta
Sezona Pomlad & Jeseni
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki