Brezžična Miška Logitech M720 2,4 GHz Bluetooth 1000DPI Gaming Mišk Poenotenje Dvojni Način Večnamenski napravi Pisarniške Gaming Miška Za PC

Nov izdelek

Na zalogi

€30.61

€43.73

-30 %

Oznake:

logitech miška brezžični, dostopna točka, Miške, redragon, rapoo, podpora pc igre na srečo, igra z miško, logitech, igralec z miško logitech brezžična, logitech miška

Logitech M720 Brezžično Miško 2,4 GHz Bluetooth 1000DPI Gaming Mišk Poenotenje Dvojni Način Večnamenski napravi Pisarniške Gaming Miška Za PC

Specifikacija:

Material: ABS

Barva: Črna

Velikost: 200x130x100mm/7.87x5.12x3.94in

Neto teža: 155 g

Bruto teža: 155 g

Glavne funkcije:

1. OS/Multi-naprava za enostavno preklapljanje.

2. Bluetooth in za Poenotenje dvojno povezavo.

3. 10m/32.8 ft brezžično povezavo.

4. Dolgo življenjsko dobo baterije.

5. Udobno dotik občutek design.

6. 8 po meri tipke.

Značilnost: 1.Namenjen za povečanje trajnosti, vsestranskost in udobje. 2.V M720 Triatlon miška je namenjena za uspešno dokončanje večnamenske naprave nalog. 3.Podporo nemoteno za preklop med 3 računalnike za lažje opravljajo številne naloge. 4.Ultra-hitro drsenje vam omogoča, da hitro pomikate po dokumentih in spletnih straneh. 5.Večja učinkovitost pomeni, da je Bluetooth in Poenotenje Plus Miško bo trajal 24 mesecev, z eno AA baterijo. 6.Ta srednje velika miško združuje vse te funkcije.To se dobro ujema z roko in se počuti udobno.

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Paket Je Vključeno:

1 X Wireless Mouse

Enostavno preklopite: Seznanjanje z miško, s 3 računalnike, kliknite na priročno tipko pod palcem, da nevidno preklapljanje med računalniki. 3 sveti številke, ki vam omogočajo, da v vsakem trenutku vedeti, katero napravo je priključen.

Ultra-hitro pomikanje: Lahko hitro pomikate po veliki dokumentov in super-dolge spletne strani z vrtenjem kolesa rahlo, in lahko ustavi takoj.Poleg tega lahko preklopite na klik-za-kliknite pomikanjem, če natančno določanje položaja ni potrebna.

Trajne, fino rezan: Kot pravi e-šport miško, M720 uporabo super trajne design, pritisnite tipko, ki lahko zdrži 1000 milijonov klikov.Velike desno roko je zasnovan tako, da se udobno prilegajo z dlanjo, in gumijaste površine lahko zagotovi nenavadno mehko na dotik.

Enostavno realizacijo multi-računalnik potek dela: Z Logitech Pretok popolnoma sprostiti, M720 potencial, da bi dosegli gladko potek dela med 3 računalnike.Lahko preprosto premaknite kazalec miške čez 3 računalniških zaslonov, da enostavno kopirati in lepiti besedilo, slike in datoteke med računalniki.To je veliko bolj učinkovito, kot če si e-pošto.

Edinstveno visoka učinkovitost: Prenesite Logitech Možnosti programsko opremo, jo lahko izkoriščajo vse miške funkcije v Mac OS X in Windows sistemov in prilagodite kot je potrebno.Podrobne korak navodila, ki vam lahko pomaga vzpostaviti in določi naloge za miški.Uporabite vodnik, ki vam pomaga odgovoriti na vprašanja.

Vrsta Vmesnika USB
Številka Modela M720
Strani Usmerjenost Desno
DPI 1000
Način Delovanja Opto-elektronske
Čas je, da trg Maj-13
Poreklo CN(Izvora)
Bruto Teža 502g
Vrsta Napajanja Baterija
Certificiranje CE
Logitech Model M720
Število Valjev 1
Vrsta 2.4 Ghz Brezžična
Paket Da,
Blagovna Znamka logitech
Število Gumbov 8

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki