Črno Bel Skulptura, David Glavo Slike na Steni Umetnosti Plakatov in Fotografij Wall Art Slike za dnevno Sobo

Nov izdelek

Na zalogi

€0.59

Oznake:

plakat bela, pictur, david yurman zgleduje, izrael, plakat steno, barve, zapestnica dior, Ghost Rider, moto e3 deli, beli klavir slikarstvo

Opomba:(Prosimo, preberite pred vrstni red) 1. Izdelek je brezplačna dostava za "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" , To ne more biti trackafter parcela levo Kitajskem.Če potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite "China Post Registriranih Zraka Pošta "in dodajte denar za sledenje. 2.Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič. 3. Prosimo, ne\'t open sporov v 60 dneh .Če po 65 dni, ki jih še vedno ne prejemajo blago, se obrnite na nas za solove to .Barva: Plakati 100% realnosti, vendar zaradi različnih prikazati realnost image color razlika, zato so verjetno prejeli plakate in boste videli slik v barva je malo drugačna.(dejanska plakat relativno bo zaslon rahlo rumenkasto točk)

Material: 150 g kraft papir, kraft papir

Spoštovani Kupec:

1.Mini mešani da je super !če je vrednost vašega enotni, da je več 250USD, bomo poslali vaše torbe ven prek EMS,

če kupite več izdelkov tukaj , mi bi želeli, da vam ponudimo več popuste in brezplačne vzorce!

Naša Obljuba:

1.Ko prejmete vaše blago v roku 7 dni, uporabljate iz katerega koli razloga, kot so: ne maram, prevelika, premajhna ...itd.

Zahtevek za vračilo izdelka .

2.če ste nezadovoljni s kakovostjo ali boste našli blago ni v skladu z opisom,vas prosimo, da nas kontaktirate za odškodnino.

Dostava:

Na persent , naše dostava je EMS in China post zraka ,med njimi Kitajsko delovno mesto je prosto poštnine, ampak z dolgimi pridejo času , Če želite, da se druga hitrejši način dostave, prosimo, obrnite na našo customer service.

Dobavitelj Obljubo

Napovedi:

Nudimo brezplačno 7 DAN GARANCIJA za ta izdelek nudimo borzi ali vračilo kupnine, a vsi vrnili shipping stroški so odgovoren kupec.

Prosimo, Upoštevajte,:

1.Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo,

2.Celotno takoj nadomestilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje v roku 7 dni za naš kraj.

Druge Politike:

*Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

*Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

*Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Povratne informacije:

Ker vaše mnenje je za nas zelo pomembno, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Bomo dali pozitivne povratne informacije, da vas preveč.Najlepša hvala!

Če ni nobenih težav v vašem nakupu, nam pišite preden oddate svojo oceno.Bomo poskušali težko rešiti problem za vas.

Vaš satisfication je naša največja moč.Bomo poskušali naše najboljše, da storitev vas!

Uživajo nakupovanje in lep čas v naši trgovini! :-)

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki