1Pair Pajek Nastavek Ščit Cvet Očarljivo Nastavek Obroči Za Ženske, Body Piercing Nakit iz Titana Nastavek Piercing Srce Štangla

Nov izdelek

Na zalogi

€2.25

Oznake:

lash seks, ponaredek nastavek piercing nakit telo, nastavek obroč ščit, pierc, ponaredek nastavek obroč, opal, prsi nakit, nakit iz titana, lip obroč, posnetek na bradavico obroč

1Pair Pajek Nastavek Ščit Cvet Očarljivo Nastavek Obroči Za Ženske, Body Piercing Nakit iz Titana Nastavek Piercing Srce Štangla

💎Material : kirurško nerjaveče jeklo ,

💎velikost :14 G

💎Veliko Vključeni:1Pair

1, V: Če je ladja naročilo?

A: normalno v roku 7 delovnih dni.Med počitnice, smo poskušali naše najboljše, da ladja.

2, Q:Zakaj ladja pristojbina je tako visoka?

O: Naši trgovini uporabite le Matejadereani.si Standardna dostava.Ker je najhitrejši in varnost.To lahko obljubim stranke je dobil parel ASAP.Če niste dobili parcelo, lahko odprete predmet spora ni dobil parceli,potem lahko nadomestilo.

3, V: Kakšno barvo imaš?

A: isto s spletne strani.če spletna stran ni zaloge,to pomeni, da je razprodana.

4, Q: Zakaj vsak element polnjenje, ladijski promet pristojbina?

Ko dodate veliko stilov, ki so na sliki,shipping stroški so veliki.

O:Ponavadi,če ste naročilo pod 30pcs, zaračunal le eno, ladijski promet pristojbina.Ko jo dodate v grafikon,izgleda veliko ladijskega stroškov,vendar, ko oddate naročilo,boste lahko našli samo polnjenje en ladijski promet pristojbina.Če bi se velike, ladijski promet pristojbina, prosimo, ne plačila,bomo spremenili.

5, Q: Kako naj predloži bi brez plačila?

A: ko oddate naročilo, izberite drug način plačila.nato predložiti le da brez plačila.

1. Za Barvna Neusklajenost: real barvo morda nekoliko razlikuje od slike.To je lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot je zaslon za razmislek na zaslonu, svetlobni učinek in drugih dejavnikov.

2. Za ruske kupce: Prosimo pravilno vnesite vaše ime in priimek stečajnega upravitelja.Ker je Post Politike v Rusiji je precej stroga.To je pomembno za vas, da prejmete vaše parceli hitro in uspešno.

Vaš Satsifaction Je Naš Končni Opravljanje.Kaj Smo Rekli, Da Je Tisto, Kar Delamo !!!!

Vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.Smo iskreno vabimo vas, da pustite PET Zvezdic in Pozitivne pripombe, ko ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.To vas bo le 30 sekund.Hvala!

Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, prosim, NE pustite, negativna in nevtralna povratne informacije preden sporočilo.Bomo preverili, če je vračilo je možno v 24 urah.Najlepša hvala !!

Barve črna, Rose, Jasno, bela, Modra
Nakit Telo Vrsta Plug & Predor Nakit
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Starstone
Slog Punk
Fine ali Moda Moda
Merilnik Adjustble
Številka Modela HS063
Material Mehke Silikonske
Obliko\vzorec Krog
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Postavka Vrsta Nakit Telo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki