1/5/10/30PCS Vroče Prodaje XT60 XT-60 Moški Ženski Bullet Priključki Svečke Za RC Lipo Baterije Quadcopter Multicopter

Nov izdelek

Na zalogi

€0.16

€0.28

-42 %

Oznake:

koledar keychain, v terminal blok, bat masko, rc tovornjak, rca, da, genij lipo polnilec, priključek žice, analni čep, as15 u, 4 mm banana

1: Prosimo, potrdite vaš NASLOV previdno, ko vam bo, da.Bomo poslali izdelke, da ga na enkrat po prejemu plačila. 2: izdelki so poslane iz Kitajske z letalom, Doseže večina držav v 15-45 delovnih dni. 3: Prosimo, kontaktirajte nas, če ne prejmete izdelkov v 60-dnevni-e.In vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog.Če je to naš problem,Bomo povračilo denarja za vas.

1: zanašamo na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Zato vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, navedite 5 zvezd in pozitivne povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,se vam vnaprej zahvaljujem! 2: skrbimo za naše cenjene stranke,in vedno se bomo potrudili, da vam pomagamo. 3: Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo vaše morda,in bomo potrudili, da reši issies. 4: Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti težavo.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki