3648pcs Pozivam, MOC 10200 Ustvarjalca Street View Vrsto Opeke & Cveti Modularni vrtnarija Model Stavbe Bloki, Opeke Igrače Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€105.12

€131.41

-20 %

Oznake:

postavka lego city, moc, blok pokemon, lego moc, lego creator gradbeništvo, lego street view, padavine masko, moc opeke vojaške, blok, opeke vlak

Pozdravljeni, Dobrodošli na Debelo.

Cenimo vsako transakcijo, tudi če je le majhen, da boste vedno na našo pomoč strankam.če na tej strani ne najdete, kar potrebujete, vzemite si trenutek, da obiščete našo trgovino.Tam se lahko izdelki, ki vam je všeč, hvala vam !ni originalni škatli,brez polje, le pošlji izdelki vključujejo vsa dodatna oprema in montaža ročnega knjigo.Zagotavljamo vam, naši izdelki so zagotavljanja kakovosti in lepo pakiranje.Če so manjkajoči deli, ali pa je poškodovan, vam bomo brezplačno dodatkov!

Naše opeke lahko združljiv S Združuje Delcev Blok Igrače! 100% združljivi so narejeni iz nestrupen, brez vonja,neškodljiva ABS Plastike!Super gospodarstvo, enake kakovosti in oblikovanja.To ne zagotavlja le najboljše darilo za otroke, ampak tudi za odrasle ljubitelje in zbiralce.

Nega in čiščenje: Brisanje čiščenje z milom in vodo.

Pakiranje: obleka bo pakiran v varnost mehurček vrečko

Dostava :

--- Večina postavk so dobavljeni v 1-3 delovnih dni po plačilu bil odstranjen. (Vikendi in počitnice izključeni).

--- Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Ker tranzitni čas zelo odvisen od različnih držav Poštnih Storitev (še posebej ob vikendih in praznikih).

Garancija in Jamstvo:

--- 100% čisto NOV.Nakup z zaupanjem!

--- Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

--- Povratni prevoz se plača Kupec.

Povratne informacije:

--- Zanašamo na zadovoljstvo strank za uspeh, vaše mnenje je zelo pomembno, da nas, Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami.

--- Prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odprt spor, Bomo rešiti problem, dokler niste popolnoma zadovoljni .

Plastika Tip ABS
Poreklo CN(Izvora)
Priporočamo, Starost 7-12y, 12+y, 18+
Material Plastični
Spol Unisex
Vnesite Številko 10200
Vrsta Združljiv z lego city
Črtna koda No
Certificiranje 3C
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
3C Vrsta

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki