Barvna Kocka Stojalo Aligator Žice Foto Posnetek,Beležka Imetnika Kartice,Namizni Svate Mesto Korist,Ki Meri Darilo Opomba Objemka

Nov izdelek

Na zalogi

€0.37

€0.57

-35 %

Oznake:

bela memo imetnika, brnenje hubsan, pocketgo, kartice kreditne imetnika, kartice poroko mesto, opomba lepljive, kartico stojalo, photocard, akril vijak držala, 125cc pit bike uspešnosti deli

Značilnosti:

1. Enostavna uporaba: Velik na zabavo in funkcijo, odprite posnetek in dal stvar, ki jo želite pokazati drugim.To bi zagotovo zgrabi pozornost ljudi.

2. Več Funkcije: zagotavlja odprete visual dostop do memo, kartice, slike, foto, beležke in messenger.Da bo vaše življenje in vaše delo lažje.

3. Na voljo v različnih krajih: ne le v pisarni, ampak tudi lahko uporabljajo v šolah, doma, na zabavah.Kjerkoli želite, da bo vaše življenje bolj priročno.Lahko prilagodite, če želite.

Opis:

Pisane kocke stojalo foto posnetek, se lahko uporablja tudi kot pojasnjevalne in kartico sim.Na voljo v različnih krajih, kot so šole, poroke, pisarne, doma, na zabavah.

Specifikacije:

Barva: Črna/ Transparentni/ Iver/ Bela (neobvezno)

Višina: 11,7 cm (4.6 cm)

Kocka wideth: 2.4 cm (0.95 cm)

Material: Smole/ Metal

Paket Je Vključeno:

1 * Imetnik Kartice

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Design Kvadratni
Slog Wide Selection, kariera
Material Smole
Kritje Materiala Mehke Plastike
Številka Modela /
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki