1850*680*1.5 mm Naravne Gume, Joga Mat S Položaja Vrstice Ne Zdrsne Preprogo Mat Za Začetnike Okoljske Fitnes Preproge, Gimnastika

Nov izdelek

Na zalogi

€5.88

€8.39

-29 %

Oznake:

mat gume joga, lululemon, crossfit mat, kork joga mat, big joga mat, mat šport, joga mat, big joga mat 15 mm, talna obloga, pluta pad

Funkcija:

ANTILOP POVRŠINO &NANOTEHNOLOGIJE TEKSTILNE: Antilop, površina je mehka in udoben in ima boljše delovanje v smislu trganje odporni, Nanotehnologije, tekstilne lahko lsolation in vlage odstranitev.

EKO NATISNJENA: V natisnjeni vzorec je izdelana z napredno tiskanje tehnologija, ne skrbite, izginja in zagotoviti svetle barve.

No TASTE & NON-SLIP: dno je razgradljive naravne gume.Naše naravne gume so svetlobe, gumijaste vonj in ne draži vonj.Non-slip teksturo preprečuje mat zdrsne na tla.

ENOSTAVNO KRAT & CARRY: 1,5 MM debele design, tako da mat lahko kratno enostavno, zaradi česar je idealen potovalni joga mat.

PRALNI STROJ: Izdelan iz visoko kakovostnih odporna na vlago naravne gume, Fitnes mat je trmast, je dovolj .Pad je stroj, se lahko enostavno očisti z stroj za zaščito vaše telo in oblačila iz odvečne umazanije.Občutek, enostavnost, da uživajo svoje vadbe kadarkoli.

NAJBOLJŠE DARILO ZA JOGO LJUBIMEC: Pefectly primerna za vaše hot joga, pilates, bikram, ashtanga, družinski piknik, in potovanja.Poleg tega lahko imajo počitek po vadbi, to je najboljše darilo za jogo ljubimec.

Nudimo dve različni velikosti, lahko izberete glede na vaše potrebe, bodisi doma, v fitnes center ali potovanja, jo lahko preprosto joga čas.

Možnost 1: - doma, -

Merjenje velikost: 185 (L) x 58 (W) cm, debelina 6 mm

Material: antilop na sprednji strani, mikrovlaken na hrbet z anti slip delcev

Mega material, ki je non-toksične, anti-trganje in mehko.Ta material je razgradljive, brez vonja in naravnih

To je zelo primerna za uporabo doma, telovadba in joga center.Po uporabi, prosimo, roll up in ne zložite.To bo joga mat trajajo dlje.

Seznam vsebine: Joga Mat x 1, joga vrečko x 1, joga povoj x 1

Možnost 2: - Potovanja-

Merjenje velikost: 185 (L) x 68 (W) cm debeline 1,5 mm

Material: antilop na sprednji strani, naravne gume, ki je na hrbtni strani

Naravne gume predpražniki so svetlobe, gumijaste vonj in ne draži vonj.Non-slip teksturo preprečuje mat zdrsne na tla in nudi dovolj blaženja, da močno izboljša vaše joga.To je mogoče enostavno čistiti z uporabo stroja.

Joga mat, lahko kratno enostavno, zaradi česar je idealen potovalni joga mat.Prihajajo z carry bag in Joga očesa vreče , ki so za enostavno shranjevanje in povečati prožnost, moč in vzdržljivost.

To mora biti popoln potovalni mat set za vsakogar.Pefectly primerna za vaše hot joga, pilates, bikram, ashtanga, družinski piknik, in potovanja.Poleg tega lahko imajo počitek po vadbi.

Seznam vsebine: Joga Mat x 1, joga vrečko x 1, joga povoj x 1

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega meritve.

Tam so rahle barvne razlike zaradi različnih zaslonov in luči.

Uporablja Primere tekaški vadbi
Poreklo CN(Izvora)
Kategorija Izdelka Joga mat
Dolžina Other
Material Naravni kavčuk
Debelina 1,5 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki