Univerzalno Magnetno v Avto, Mobilni Telefon, Držalo Nosilec Zraka Vent Telefon Gori za Telefone, ki za Apple Neodymium Magneti

Nov izdelek

Na zalogi

€0.66

Oznake:

Avto Nosilec, imetnik kartice denarnice, magnet iz neodima, povoj nosilec za telefon, gole magnetni, imetnik oznako, palčni tablični računalnik, kaisi magnetno držalo, mont pero, kava avto nosilec

Značilnosti:

1. Dobro Oblikovanje: Zasnovan tako, da si gladek in mehek to ne zahteva držali!To je super kompakten design, tako da ni velikih priloge, ki blokira vaš vid.

2.Enostaven za uporabo: gori preprosto diapozitivi na air vent rezilo v vašem vozilu.Nič več velikih odrov!Kraj in odstranite takoj!Stick kovinsko ploščo vključeni na hrbtni primeru telefon ali telefon (lahko tudi postavite ploščo v notranjosti telefona primeru, če je tanka) in telefon se bo privlačijo magnetne gori.

3. Z Neodymium Magneti: Posebej izdelani neodim magneti, ne povzroči interferenco z napravo.Magnetno ploščo je Quadra ponikljani, da naprava je potekala varno.

4. Je vsestranska in lahko imajo praktično vseh velikosti samsung pametni telefon ali napravo GPS.Zaščitna prozoren film je na voljo tudi, če želite uporabiti plošče neposredno na hrbtni strani vašega telefona.

Opis:

Ta elegantna magnetna avto telefon mount omogoča preprosto in enostavno rešitev za montažno vaš pametni telefon na armaturni plošči vozila.

Bo prilega v skoraj vsak avto, kombi, tovornjak, itd., na navpično ali vodoravno zraka vent rezila Super enostavno in hitro namestiti in odstraniti, da vaš avto zraka vent rezilo.

Tehnični podatki:.

Barva: (neobvezno) Zlato/ Srebro/ Rose Zlata/ Črna

Material: Matel

Na voljo : Universal, Za Apple iPhone 6s, Za Apple iPhone 7, Za Apple iPhone 8, Za Apple iPhone X

Paket Je Vključeno:

1 * Avto Nosilec Magenet

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Barva Ime črna
Feature6 360 Stopinj Rotacija, Stojalo
Feature9 Magnetna Avto Nosilec Nosilec
Feature10 Mini Plošči Nosilec Za Telefon
Feature2 Držalo za telefon v avtu
feature12 Magnetic Car Phone Holder
Feature4 For iPhone 11 Pro XS Max XR X SE 5 6 6S 7 8 8PLUS
Poreklo CN(Izvora)
Feature8 For Xiaomi A3 Max 3 Mi 10 9 9T
Feature11 Univerzalni nosilec za telefon
Feature3 Magnetno Držalo Za Telefon V Avtu
Feature1 Pametni telefon imetnika avto
Feature5 Support For Cellphone GPS In Car
Material Matel
Feature7 For Samsung S10 S9 S8 S7 S6

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki