Sončnično Šopek Svile Cvet Visoko Kakovostnih Umetnih Cvet Doma Vrt Stranko Poroko DIY Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€2.06

€3.22

-36 %

Oznake:

umetno cvetje jardin, wictorian rože vrt, cvetna glava, cvet svile, artificial flowers garden plastic, umetne rože ureditve vrta, dekor cvet, cvetlični venec, cvet pompom, našitki umetno cvetje vrt

🌺Veren umetne rože,čiste in elegantne,lahko delate s temi svile cvetja, da ustvarite veliko lepe šopke za DIY cvetlični ureditev dekor, ki se popolnoma prilega v vaš osebni dekor.

🌺Naravne umetno cvetje,Visoko kakovost in vibrantly barvne s pravimi dotik, naravnega videza.Mehko in veliki umetni peony cvetje dekor, ki je primerna za Dom, Tabela, Poroko, Stranka, sejna Soba dekor in kjerkoli želite.

🌺Material: iz svilene tkanine, plastične pole, cvet sredini žice, palice ,lahko se sklonil obliko ali slivov, ne skrbi, krivljeni podružnic, ki jih povzroča promet.

🌺Kot nalašč za vaš dom, poroka, pisarna, stranka, vrt, kavarna in drugo mesto dekoracijo.

🌺Letnik Eleganco, ta barva super za uporabo vintage tema, in vintage stilu, posušeno cvetje.Tudi za venci, DIY projekt, center kosov in cvetlični pismo dekor, da lepo dodatno in segrevanje dotik, dekor.

Značilnosti:

-Material: PE Umetne Rože,jasno, elegance in sveže ujemanje s svetlobo, barvami.Več ustvarjalnih oblik,da ljudje, neopisljiv občutek udobja

- Keramični bazen, z globo ponaredek cvetje v polnem razcvetu.

- Dekor za dom, dnevna soba, spalnica, jedilnica, kuhinja, hotelski, pisarni, poroko, stranka, bar, toaletno mizico,umivalnici,itd.Najboljše darilo za vaše ljubljene na Rojstni dan, Božič, valentinovo Zahvalni dan materinski Dan, Dan očetov.

- Svile cvetja lahko vaš dom in pisarno bolj lepo in udobno, vam sreča annd ljubezen.

Uporaba in Vzdrževanje:

- Prosim, ne dajo umetno cvetje izpostavljajte pod soncem, za dolgo časa, da se prepreči bledenje barv.

- Prosim, ne dolgo časa vodenje umetno cvetje v vodo, še posebej vroče vode.

- V embalažo in prevoz proces, cvetje bo nekoliko stisnemo, ki je ne puhasto in potrebe enostavna za nego.

- Izognili hitting z trde predmete, da bi se izognili zlomi.

- Če je prah ali drugi madeži, zato je priporočljivo, da obrišite z mehko materiala (kot goba), da preprečite praske ali corroding element.

Package Vsebina:

1 x Umetne Rože

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Opomba:

• Brez barve izginja in noben cvet drop off.

• Dejanska barva izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

• Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje.

• Morda malo cvet drop off za dostavo, le priključite na veje.Potem bo v REDU!Prosimo, pozorno preberite in razmislite o tem preden nakupovanje.

• druge opis:Ker je vsaka veja je predolgo, bomo bend jih za paket.Če ste prejeli izdelek, popravijo to!To ne bo vplivalo na izgled!

Prosimo, Upoštevajte,:

V procesu pakiranja in prevoza, je neizogibno, da bo ekstrudiranje deformacije.Pro lahko uporabite para vrelo vodo, da se dim in dim se je nekoliko.Cvet lahko obnovite cvetlični vzorec.Ko je cvet odpade, je lahko neposredno vstavi nazaj.Če ne morete sprejeti to situacijo.Prosimo, bodite previdni.

Ker pakiranje velikost in drugih razlogov, ladijskega Stroškov ni zelo natančnost ,če potrebujete druge dostava ( DHL/UPS/FedEx/ARAMEX/TNT...) nas kontaktirajte,mi vam bo dala najboljše cene, hvala vam!

*Če je izdelek, ki ste jih prejeli poškodovane ali slog je narobe, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, prosimo, obrnite na nas, mi bo obravnaval in našli najboljšo rešitev, je vaše zadovoljstvo je naša motivacija za še boljši.

Povratne informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije, mi bo zelo hvaležen (opis projekta 5 zvezdic, komunikacije 5 zvezdic, prevoz čas 5 zvezdic).

2. Če izdelka, ki ste jih prejeli poškodovane ali slog je narobe, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, prosimo, obrnite na nas, mi bo obravnaval in našli najboljšo rešitev, je vaše zadovoljstvo je naša motivacija za še boljši.

cvet slog cvetna glava, Šopek Rož
Material Svila
Poreklo CN(Izvora)
Slog Cvet
Uporabite Priložnosti 2 hotel ozadju dekor
Vrsta Sončnično
Uporablja festivals1 poroka/Zahvale/novo leto/dan zemlje/šola odpre
Razvrstitev Umetno Cvetje
Uporablja festivals3 Valentinovo/očetovski Dan/Noč/Kitajski Festival Pomladi
Priložnosti poroka/družina/hotel/office/tabela
Številka Modela Sončnično
Uporablja festivals2 Stranka/materinski Dan/noč Čarovnic/Božič/April dan norcev
Uporabite Priložnosti 3 Prikaz cvetje
Kombinacija Obliki cvetje veje Sončnično
Uporabite Priložnosti 4 stranka dekor cvetje
Uporabite Priložnosti 1 DIY poroko cvet steno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki