Pomoč spanja različica 7.83 Hz Cev Schumann val V20 Ultra-low Frequency Pulse Generator z Linearni napajalnik

Nov izdelek

Na zalogi

€167.36

Oznake:

wave generator arduino, diy schumann wave generator, nobsound, dc linear power supply, linearni urejeno napajanje design, 24v linearni napajalnik, 12v linearni napajalnik, programabilni linearni urejeno napajanje, schumann generator shematski, 220v 15v moč transformatorja

Uvod:

Izkušeni iz zgodnjega imitacije sedanji razvoj, v procesu, s pomočjo različnih strokovnjakov, ki kaže, še posebej anteno, oblikovanje, kot tudi skoraj 2.000 ljudi, zgodnje V1 serijo zelo nizka frekvenca impulza generator povratne informacije strank.Moja ekipa iskreno zahvaljujemo.

V kombinaciji s potrebami različnih igralcev, smo V2 serija bo še naprej začetek različne profesionalne aplikacije različico.

V1 serije VS V20 vrsto razlike:

V1 serije, je za reševanje prisotnost ali odsotnost Schumann val, V2 serija je za reševanje, kako se uporabljajo Schumann val --- poklicna enota aplikacije spanja ploščo, cevi Schumann val --- ultra nizke frekvence pulse generator

Schumann val je elektromagnetno valovanje, pogostost 7.83 HZ, ker odkritje nemški fizik Schumann, po znanstveni pristop skupnosti, da se ime izumitelja, tako imenovan Schumann val.

Schumann val najbolj klasično uporabo, verjetno NASA se uporablja v prostoru, v trgovini (vesoljske postaje) glavni namen ohranjanja telesnega in duševnega zdravja astronavti.

Glede na Tajvan del raziskave dolgoživost vasi skrivnost ekipa je notranja člen sklenila, da je dolgoživost vasi Shu Manbo intenzivnost je na splošno višja od mesta.

Schumann val 7.83 Hz najti leta 1952, ki je opredeljena kot klasična frekvenco, usmerjenih v sedanjih mestnih razmerah, nekateri strokovnjaki uporabo matematičnih modelov za izgradnjo nove generacije Schumann val frekvenca 12Hz, vendar pa približno vsakih 10 let, Schumann val frekvenca mora spremeniti, in se vrniti 7.83 Hz trend klasične frekvenco.

Spanje ploščo, cevi Schumann val --- ultra nizke frekvence pulse generator značilnosti:

1, Počasi, z hitro;

7.83 Hz frekvenca je relativno počasen, pogosto zelo počasi, da pošlje frekvenca ali začetek ultra-low, smo se pridružili high speed circuit, bi bilo hitreje, tem hitro telo je zdaj kakovosti proizvodov.

2, Schumann val z bogato drugič harmonično, V pravem pomenu udobno val;

Drugič harmonično, tako, da je najbolj sprejemljiva in zelo udobno val, na začetku načrta, je bil po drugi harmonična v prizadevanju, iz linearni napajalnik za pulse generator, so izbrali drugo harmonsko je zelo bogata naprave.

3, Visoka napetost;

Do 125V obratovalna napetost, v celoti odprti drugi harmonično delovanje cev.

4, Novo generacijo visoko gostoto magnetnega polja anteno;

Po možnosti do 43 izkaže, sukanec vrsta antene, magnetna gostota je večja in brez smeri, udobje je zelo dobra.

5, namenjen za spanje in optimizacijo parametrov, konfiguracijo MOS cev linearni napajalnik, najboljše ujemanje.

Paket vključuje:

7.83 Hz Cev schumann val X1

Linearni napajalnik X1 ( Vhodna napetost: 110VAC / 220VAC Za izberite)

OPOMBA: Mi ne vključujejo NAPAJALNIK vhod kabli.

Največja Moč Na Kanal 10W
Blagovna Znamka GZLOZONE
Številka Modela 7.83 Hz V20

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki