Kraj: Ljubljana – Šiška

Čas: četrtek 29.8. 2019 ob 17:30 – 20:30

mate težave pri sestavljanju jedilnika? Nimate idej? Ne veste, kako bi v trenutku pripravili okusno juho? Vas je strah pripraviti presne juhe, ker vam mogoče ne bodo všeč? Vam je zmanjkalo idej za pripravo zelenjave? Ne veste, kako bi kombinirali hrano?

Pravzraprav je vse zelo preprosto! Z ustreznimi sestavinami in na pravi način bo vaše kosilo hitro pripravljeno, okusno in popolno.

Na delavnici se bomo naučili hitre priprave juh, tako presnih in kuhanih, brez jušnih kock in nepotrebnih dodatkov. Pripravili bomo kremno bučkino juho s kokosom ter presno juho iz pese iz jabolka.

Potem se bomo poigrali z zelenjavo in se naučili, da jo lahko pripravljamo kot glavno jed ali kot prilogo. Dobili boste samo par namigov, kako lahko hitro in okusno na par načinov pripravite zelenjavo.

Pripravili bomo:

  • sabdji z veganskim jogurtom in indijskimi začimbami

  • zelenjavo po dunajsko iz pečice

  • cvetačo s majonezo in algami– majonezo bomo seveda naredili sami dodali ji bomo posebna olja, ter začimbe da bo aromatična in se bo kar topila v ustih

  • zelenjavni narastek

Za konec se bomo še posladkali s hruškovim musom s tahinijem in limono.

 

Prijave na:  info@matejadereani.si  ali na +386 (0)40 500 587

ali spodaj na prijavni obrazec.

Vrednost delavnice: 65,88eur. Za zgodnje prijave in plačila do 26. 8. 2019 velja znižana cena 60 eur.

 

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments