Kraj: Ljubljana – Šiška

Čas: PETEK 29.11. 2019 ob 17:00 – 20:00

Včasih si zaželim prigrizek. Tak zdrav. Veganski, na katerega bom dala toliko maščobe, kolikor meni paše in ga solila po mojem okusu. Večina čipsov, ki jih kupim v trgovini, pa čeprav so zdravi čipsi je zame premasnih in preslanih. Moja boljša polovica ima raje malo bolj slano. Potem si pa zamislite, da kupim čips v trgovini, ki je na pol premalo slan in na pol malo več slan in kjer je ravno prav maščobe za oba. Misija nemogoče .

Ravno zaradi tega je prigrizke najbolje narediti sam, po svoji meri. Mmm. In včasih si zaželim sirov burek, ki je zvit v male lušne zvitke, ki jih lahko počasi grizljam….Veganski seveda.

Da ne govorim o tem, da nočem vedno grisinov in čipsa. Mogoče eno hudo slano fokačo, pa ne iz pšenične ali pirine moke, hitro narejeno…. Ali pa en hud prigrizek iz semen, ki bo poln hranil…

Rdeča nit vsega je, da ne porabim preveč časa. Vse mora biti narejeno dokaj hitro in brez kakršnegakoli napora.Vse mora biti slastno.

Če se srečujete s podobnimi izzivi kot jaz, je za vas tu delavnica PRIGRIZKOV.

Pripravili bomo:

  • koruzno foccacio z bučkami in meto

  • sirov burek

  • zelenjavni čips iz pečice

  • mini brezglutenske ajdove grižljajčke z lečo bolognese

  • prigrizek iz sončničnih semen.

Prijave na: info@matejadereani.si ali na +386 (0)40 500 587

ali spodaj na prijavni obrazec.

Vrednost delavnice: 65,88eur. Za zgodnje prijave in plačila do 25. 11. 2019 velja znižana cena 60 eur.

 

 

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments