Kraj: Ljubljana – Šiška

Čas: sreda 23.10. 2019 ob 17:30 – 20:30

Ali znate pripraviti presno torto? Brez oreškov? Brez kakršnihkoli sladil? Z idealno kombinacijo omega 6 proti omega 3? Takšno, da ne bo komplicirana za pripravo in bo lahka za vaš želodček? Vse to in še več se bomo naučili na delavnici.

Tokrat bomo pripravljali presne sladice z jesenskim pridihom. Ker je jesen čas, ko se ozračje počasi ohlaja in narava pripravlja na zimo, bomo torticam dodali začimbe, ki grejejo.

Naučili se bomo priprave presnih tort BREZ …glutena, oreškov, sladil (predvsem brez agavinega sirupa, ki ni niti najmanj zdrav za nas). Tortice bomo pripravili glede na pravilno kombinacijo hrane (kako se pravilno kombinirajo živila med seboj, da jih lažje prebavimo in da niso težka za naš želodec!?).

Pa brez strahu naše tortice bodo seveda lahke, manj kalorične in zelooo okusne, da se bodo v ustih kar topile….in nekatere bodo čisto brez kakršnihkoli sladil…. Vas zanima, kako se jih pripravi?

Ali veste da imajo vse presne torte veliko omega 6 maščobnih kislin, ki rušijo idealno razmerje v našem telesu omega 6 proti omega 3 ? Ni problema, Na delavnici se bomo naučili tudi to, kako se pripravijo tortice, ki imajo idealno kombinacijo omega 6 proti omega 3. Po tem principu bomo pripravili cheesecake tortico s pomarančo in kardamomom.

Med pripravo bomo povedali tudi nekaj o pravilni kombinaciji hrane, hrani ki je primerna za določene letne čase….

Seveda se bomo naučili vseh principov priprave presnih tort od A do Ž, da boste lahko sami doma kreirali svoje tortice in okuse, ki so vam všeč.

Pripravili bomo:

  • jagoda malina presno torto

  • bučne mini tortice s čokolado in cimetom

  • presno torta iz granatnega jabolka

  • cheesecake tortico s pomarančo in kardamomom.

Prijave na:  info@matejadereani.si  ali na +386 (0)40 500 587

ali spodaj na prijavni obrazec.

Vrednost delavnice: 65,88eur. Za zgodnje prijave in plačila do 26. 8. 2019 velja znižana cena 60 eur.

 

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments