Kraj: Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača – Z E N J A

Čas: petek 29.3. 2019 ob 17:30 – 21:00

Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Na teoretičnem delu bomo izvedeli vse o glutenu, kje je prisoten, kaj pomeni intoleranca na gluten, zakaj nekateri ne tolerirajo glutena ter odgovorili na vprašanje gluten ja ali ne ali z drugimi besedami: ali obstajajo dobre in slabe lastnosti glutena.

Na praktičnem delu bomo pripravili: brezglutenski kruh ter se naučili princip peke kruha brez glutena. Da pa ne bomo jedli samo kruha bomo pripravili nekaj namazov na osnovi čičerke; humus z rdečo peso, avokado hummus, hokaido hummus, začimbni hummus. Seveda se bomo tudi posladkali. Pripravili bomo presno višnjevo rolado s kakavom, ter mini presne tortice z okusom  mango in pistacija. Na koncu bomo spekli brezglutenske piškotke s svežo meliso in čokolado.

 

Način prijave: po prijavi vam pošljemo predračun. Ko je predračun plačan, je vaše mesto na delavnici zagotovljeno.

Prijave na: matejci.sajnam@zenja.si ali na +386 (0)40 303 578

ali spodaj na prijavni obrazec.

Vrednost delavnice: 60 eur

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments