­
Loading Dogodki
  • This event has passed.
DELAVNICA in PREDAVANJE : ZENJA 26. 1. 2017; OB 17:30 – 21 IH. Na predavanju bomo odgovorili na vprašanja: Zakaj klasične shujševalne diete ne delujejo? Kako izgubim težo skoraj brez truda in odrekanja? Kaj je zame najboljši način razstrupljanja? Kako naj se prehranjujem, da moja prebava deluje nemoteno? Katere začimbe delujejo pri razstrupljanju? Kako se znebim slabih prehranjevalnih navad? Na delavnici bomo pripravili:
  • AJDOV PIRIN KRUH s sončničnimi semeni, za katerega bomo zmleli svežo moko iz pire in ajde, zamesili kruh in ga v 35 minutah spekli nikjer drugje kot v loncu. Ste že pomislili zakaj je boljša sveže mleta moka?
  • ZIMSKO JUHO IZ BUČE HOKAIDO s topinamburjem; ali kako skuhati “hudo” juho iz buče in zimske zelenjave in zakaj je za okus zelo pomembna jušna osnova, ki jo sami zmiksamo v blenderju in kako pripomorejo k okusu dodane zaaačimbe.
  • Za glavno jed bomo pripravili PRAŽENE ŠPAGETE IZ RDEČE PESE. Pravi njami rdeči špageti z BUKOVIMI OSTRIGARJI na posteljici iz ČRNE POLENTE.
  • Za konec si bomo privoščili preprosto in bombastično sladico: PRESNO JABOLČNO TORTO, brez sladil, oreščkov, iz samo 5 sestavin: jabolk, dvoje vrste mletih semen, datljev, limon in rozin, če seveda ne štejemo dodanih začimb.
ŠTEVILO MEST JE OMEJENO ZARADI KVALITETE IZVEDBE, ZATO POHITITE S PRIJAVO! VREDNOST DELAVNICE: 75 EUR, s prijavo do 23.1.2018 pa le 60 EUR! PRIJAVE SPREJEMAMO do 23.1.2018 na: mateja@zenja.si Po prijavi dobite navodila o vplačilu delavnice. Za dodatne informacije lahko pokličete Matejo na 040 303 578

Comments

comments