Tokratno decembrsko delavnico bomo posvetili novoletni kuhi  – kaj lahko pripravimo za novoletno večerjo in sladico in kaj bomo jedli dan po novem letu. Seveda vse na zdrav način, brez belega sladkorja in iz naravnih sestavin.

Najprej bomo pripravili zimsko juho iz buče hokaido in rdeče pese.

Za glavno jed si bomo spekli ploščati  indijski kruh naan iz pirine moke in ga nadevali z obilico zelenjave.

Za sladico bomo pripravili tradicionalno slovensko potratno potico:

  • naredili bomo čokoladni biskvit

  • naredili bomo kvašeno pirino testo

  • pripravili bomo lešnikov nadev

  • pripravili bomo tofujev nadev

  • pripravili bomo jabolčni nadev

  • plasti bomo zložili v pekač in potico spekli.

Za dneve po novem letu bomo pripravili blitvine sarmice, ki jih bomo nadevali zn lečo in  tofujem. 

Delavnica bo v centru EKO 365, na Runkovi 2, Ljubljana – Šiška.

Čas: četrtek 8. december 2016 17 ih – 20 ih.

Cena: 55 eur

Način prijave: po prijavi na delavnico vam pošljemo predračun. Ko je predračun poravnan, je vaše mesto na delavnici zagotovljeno.

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments