Ker se bliža novo leto in s tem tudi novoletno sladkanje, bomo delavnico posvetili pripravi zdravih tort in piškotkov. Sladice, preproste za pripravo in hitro narejene, bodo navdušile vas in vaše najbližje.

Na delavnici se bomo posvetili izdelavi prednovoletnega in novoletnega pecivo. Pripravili bomo čokoladnomangovo torto:

-spekli bomo čokoladni biskvit brez jajc, mleka in sladkorja, sladkan z naravnim sladilom

-naredili bomo mangov nadev in ga zgostili z agar agarjem

– torto bomo nadevali s pripravljenim mangovim nadevom in jo

– oblili s čokolado.

Potem bomo spekli kekse z rožičem in lešniki, popolnoma brez sladkorja in naravnih sladil, seveda veganske, za sladkanje bomo uporabili le suho sadje.

Poigrali se bomo tudi s speculaas veganskimi začimbnimi piškotki in jih oblili s čokolado.

Naradnje bomo pripravili presno čokoladno borovničevo torto brez kakršnihkoli sladil in brez oreščkov:

-naredili bomo podlago – le iz suhega sadja in semen

-zblendali bomo čokoladni »biskvit«

-pripravili bomo borovničev nadev

Delavnica bo v centru EKO 365, na Runkovi 2, Ljubljana – Šiška.

Čas: četrtek 10. november 2016 17 ih – 20 ih.

Cena: 55 eur

Način prijave: po prijavi na delavnico vam pošljemo predračun. Ko je predračun poravnan, je vaše mesto na delavnici zagotovljeno.

PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments