Kjena platformi youtube – dobite privatni dostop do 9  videov, logirate se s svojim gmailom.

Kdaj: takoj po plačilu predračuna; ko je predračun poravnan, dobite skripto in  vsa navodila in lahko začnete z gledanjem videov takoj.

V uvodnih videih bova predstavila izdelavo rejuvelaca – osnovnega fermentacijskega nastavka za pripravo sirov (glutenskega in brezglutenskega). Rejuvelac je odličen probiotični napitek za nas in izredno dober za naše črevesje, zato sva pripravila tudi recepte za slastne probiotične napitke z okusom, na osnovi rejuvelaca.

Beseda (in slika) bo tekla o osnovni pripravi veganskih sirov: iz česa jih lahko naredimo, koliko časa fermentirajo, katere sestavine dodamo zraven za doseganje pravega okusa, koliko časa imamo namočene različne oreščke. Prikazani bodo vsi posopki od A-Ž, za čimbolj enostavno in hitro pripravo. Odgovorila bova tudi na vprašanja, koliko časa takšni sirčki stojijo v hladilniku, ali jih lahko damo v zmrzovalnik…..

Dobili boste natančna navodila v sliki in besedi za:

  • osnovni rejuvalac iz pire,

  • osnovni rejuvelac in prosa,

  • rejuvelac z različnimi okusi,

  • pripravo osnovnega sira iz indijskih oreščkov in mandljev,

  • mandljev sir z drobnjakom,

  • mandljev fermentiran namaz,

  • mandljev sir s poprom,

  • sir iz indijskih oreščkov z okusom,

  • čičerkin sir s česnom.

Delavnico sva že izvedla v živo z zelo pozitivnimi odzivi (nekaj mnenj si lahko ogledate spodaj).

Delavnico vodiva: Miha Berčič univ. dipl. Mikrobiolog in Mateja Tea Dereani, avtorica prve slovenske veganske kuharice, nutricionistka in kuharski chef.

Magda je napisala:

Čudovita delavnica, veliko novih informacij. Siri in namazi presežek okusov. Delavnica se nadaljuje pri meni doma in upam, da bo končni rezultata mojih sirov podoben današnjim.

Andreja je podelila mnenje:

Že nekaj časa sem se spogledovala z “domačo fermentacijo”, vse se mi je zdelo prezapleteno. Danes sem spoznala, da temu ni tako, da je tehnika precej preprosta. Hvala za vse koristne informacije in napotke, se že veselim domače priprave. Sedaj znanje imam.

Marjana nam je zaupala:

Delavnica mi je bila všeč: natančno razloženi postopki, ki so me s svojo enostavnostjo presenetili in izredna domišljija okusov.

Delavnica je plod nekajmesečnega testiranja receptov in Mihovega študija mikrobiologije, Matejinega 25 letnega ukvarjanja z zdravo hrano. V njo je vloženo ogromno dela, ljubezni, dobre volje in poskusov – uspelih in seveda tudi neuspelih. Vsi recepti in postopki so nazorno prikazani in primerni za absolutne začetnike ali tiste, ki ste se s fermentacijo že srečali.

Po mailu vam bova poslala tudi skripto, kjer so vsi recepti in podroben opis priprave.

Vrednost delavnice je 73,20. Ko je predračun poravnan, dobite vse potrebne informacije in lahko takoj začnete z gledanjem videov in domačo fermentacijo.

Plačatea lahko na Paypal račun info@matejadereani.si  ali denar nakažete TRR odprt pri Banki Koper d.d. št. SI 56 10100-0048374671 (Dereani d.o.o.;Ljubeljska 12; 1000 Ljubljana; ID DDV: SI39320600)

Prijavite se na  info@matejadereani.si

ali spodaj na prijavni obrazec.

 PRIJAVA:

Polja označena z * so obvezna

Comments

comments