VIDEO POGLEJ TUKAJ!

YOU TUBE KANAL Mateja’s vegan kitchen

Sestavine za 2 osebi:

Testo:

  • 45 dag moke
  • dobre 3 dcl vode
  • 1 razana žlička himalajske soli
  • 1 zvrhana jušna žlica vinskega kamna

Nadev:

  • 2 korenčka
  • 2 manjša pora
  • 2 manjši bučki
  • 20 dag veganskega sira

 Priprava z AMC posodo:

 Iz navedenih sestavin zamesimo testo.  Zelenjavo sesekljamo in por naribamo. Iz testa naredimo 5 žogic. Žogice vsako posebej razvaljamo, jo napolnimo z zelenjavo, potresemo z naribanim sirom in zapremo.

Amc lonec postavimo na Navigenio kuhalno ploščo, stopnja 6 in s pomočjo audio/visio terma segrejemo do stopnje pečenja. Odstavimo.

Izrežemo okrogel peki papir, tako da na njega postavimo pokrovko od amc lonca. Peki papir damo na dno posode ter nanj položimo eden ali dva hačapurija. Navigenio nastavimo na stopnjo 1, pokrijemo z njim lonec in pečemo hačapuri 10 – 15 minut.

Priprava BREZ AMC posode:

Iz navedenih sestavin zamesimo testo.  Zelenjavo sesekljamo in por naribamo. Iz testa naredimo 5 žogic. Žogice vsako posebej razvaljamo, jo napolnimo z zelenjavo, potresemo z naribanim sirom in zapremo.

Namastimo pekač, nanj položimo kruhke in jih spečemo v pečici na 180 C 20 minut do pol ure.

Comments

comments