Nastavljiv Ledveni Nazaj Pasu Učinkovito Lajšanje Pasu Trener Nazaj Naramnicami Podporo Hrbtenice Ortopedske Dihanje Ledvenih Moški Ženske Doma

Nov izdelek

Na zalogi

€21.50

€44.79

-51 %

Oznake:

beanbag xl, fitnes pas sukanje disk, morse koda, model hrbtenice, Nazaj Podporo, pas sukanje disk kyto, pas mlinček, pas sander, korzet za hrbtenico, airsoft zalogi

Visoko kakovost pasu pasu (za moške in ženske)

Značilnosti

Uporablja tlaka terapija za lajšanje bolečine: * Nenormalno delovanje ledvene hrbtenice, kot so degenerativne medvretenčne plošče. * Skolioza in spondilolisteze. * Bolečine v križu, ki jih povzroča debelost. * Kronične in akutne bolečine v hrbtu. * Vožnjo ali sedi za dolgo časa. * Slabo spanje in težko delo. * Skrbeti za otroke in starejše osebe z backaches.

Paket Je Vključeno:

1 x pas 1 x zračna črpalka 1 x ročni 1 x razširitev trak

Dostava

1.Če se odločite za ladje iz Kitajske, smo ladjo z Matejadereani.si Standardna Dostava; če se odločite za ladje od tujini skladišča, bomo ladje, ki jih lokalni logistika dostave. 2.Vaše naročilo se običajno pošiljajo v roku 24h, vljudno prosim, bodite bolj potrpežljivi, da počaka. 3.Karkoli, vas prosimo, da mi sporočite,bomo rešitev za vas v najkrajšem možnem času.

Storitev

1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.In bomo odgovoriti v 24 urah razen ob koncu tedna. 2. Če so kakršne koli težave, prihaja k vam, prosimo, ne skrbite.Kontaktirate nas lahko prvi.Obljubimo si bomo prizadevali, vse, kar je mogoče, da vam pomagamo. 3. Prosimo, bodite pozorni na čas, razlika med nami.Delamo na Kitajskem.

Povratne informacije

Vašo potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ko ste prejeli izdelek, upam, da boste lahko pustite nas pozitivne povratne informacije(4 ali 5 zvezdic). -PRED odhodom negativne povratne informacije.PROSIMO, pišite nam na prvi, in mi lahko pomaga rešiti problem. ·Prizadevamo si, da bolje in da se boste počutili zadovoljni!

Blagovna Znamka POWECOM
Podpora Debelo / Dropshipping / Retail
Poreklo CN(Izvora)
ključ word1 Drža Korektor Nazaj Držo Carset Za Nazaj Držo
ključ word3 Relief Pasu Bolečin V Križu, Bolečine Učinkovito Unisex
Postavka Vrsta Ledvični Pas
ključ word2 Ledvenih Nazaj Pasu Medeničnega Pasu Popravek

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki