2 Kanali Uravnotežen Zvok svjetlovodni Media Converter Polnili, XLR uravnotežen Zvok nad Optični Oddajnik in Sprejemnik

Nov izdelek

Na zalogi

€164.41

€193.43

-15 %

Oznake:

rc bluetooth oddajnik, VLAKEN, pretvarjanje medijev, mini zaslon, vlakna, optična stikala, brezžični xlr, catv ftth, optično omrežje media converter, aua vlaken cleaver, mestno lestvici

Visoka Kakovost Zvoka Extender nad svjetlovodni do 20Km

Visoka Zmogljivost,Nestisnjene.

Opomba: Ne priključite, ojačevalnik signala na oddajnik, ga bo lažje opekline.

Funkcija:

1. Podpora 2 Kanali uravnotežen zvok 16-bitni digitalno kodirano oddajanje kakovosti uravnotežen zvok več kot en sam način-do 20Km(12.4 milj) ali eno multi-mode optični do 500 m(0.31 milj).Dvosmerna XLR uravnotežen zvok je neobvezno.

2. Uravnotežen zvok extender se običajno uporablja v aplikacijah za Najem, Oder, Kino, Stadionih, Tematski Parki, Oddaja/Studio, CCTV avdio in Strokovno AV aplikacije, itd, in so na voljo za samostojne ali rack mount naprav.

3. Z SC optični priključek, FC ali ST je neobvezno.

4. Plug and Play oblika zagotavlja prilagajanje-brezplačno namestitev in delovanje, in optičnih prilagoditve niso potrebne.LED indikatorji so pod pogojem, da takoj spremlja sistema stanje delovanja.

5. MTBF (Povprečni Čas Med Neuspeh ) Več kot 100.000 ur.

Specifikacije

Valovna dolžina

1310nm&1550nm

Izhodna Moč

-9~ -3dBm / -5~0dBm

Optično omrežje

50/125um multimode,62.5/125um multimode,9/125um en način

Rx občutljivost

-25dBm

Optični priključek

SC (ST /FC /LC je neobvezno)

Razdalja

0~20KM(SM) ,40KM/60KM/80KM je neobvezno.0~500M (MM)

Uravnotežen Zvok

Število Kanalov

2

Vhodni Priključek

XLR(ženski)

Izhodni Priključek

XLR(moški)

Vhodna / Izhodna Impedanca

10K Ohm

Vhodna kapacitivnost LINE vhodi

10 pF

Max vhodna/izhodna napetost

3.0 Vp-p

Frekvenčni Odziv

10 Hz~44,1 kHz @±3dB

Vzorec Mere Iz

48kHz

SNR

> 70dB

Električne In Mehanske

Napajalnik:

AC 100V~240V,DC5V2A

Poraba Energije:

Namestitev

Samostojni

Teža:

(vključujejo Oddajnik & Sprejemnik ) 0,8 kg

Okolje

Obratovalna Temperatura:

-20°C ~ +75°C

Temperatura Skladiščenja:

OD -40°C ~ +85°C

Relativna Vlažnost:

0% ~ 95% (brez kondenziranja)

MTBF:

> > 100.000 ur

Paket vključuje:

1x Uravnotežen Zvok Oddajnik

1x Uravnotežen Zvok Sprejemnik

2x napajalnik (ZDA/EU/UK/AU standard je na voljo)

1x Prost 3M SC/SC single-mode optični patch kabel

1x Priročnika.

Dostava : Mi Ladje po vsem Svetu, elemente, ki bodo poslani v 1~2 delovni dan po vaše celotno plačilo !Plačilo : Alipay /Paypal Politiko Vračanja: 1. Nadomestila so na voljo samo za proizvode z napako prijavljene v roku 7 dni po prejemu. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Bomo zamenjavo artikla, če je ugotovljeno, da je napako v roku 14 dni. 4. Kupec zahteva plačilo za svoje poštne pristojbine za vračilo predmeta do nas.Ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive v vsakem primeru. 5. Najprej obrnite na nas po e-pošti, preden se je vrnil vaš element, zato, ker nekatere rešitve ne smejo zahtevati vrnitev vaš element.Vrne element, ki mora biti v novo stanje, z vsemi dodatki. 6. Vse garancije ne krijejo škode, ki so posledica nepravilne uporabe ali združljivosti. 7. Trudimo se, da služijo vsakega kupca najboljše, kar lahko.Garancija in Jamstvo: 1.Eno leto Garancije, Kupite z zaupanjem! 2. Če element ni zadovoljivo na vas, ko boste prejeli, prosimo, da se vrnete v roku 14 dni, smo nadomestili z novo ali pa se vrnete nazaj denar za vas.Obrnite se na nas, preden boste vrnili. 3. Če boste našli vse okvare, za artikel v 3 mesecih, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali bi nadomestila po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 4. Če element je v okvari po 3 mesecih, še vedno lahko sprejeti, da ga pošljete nazaj k nam.Novo vam bo poslano, ko smo prejeli okvarjen element, vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Druge Politike: 1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2. Po prejemu plačila za element, bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije.Če je predmet, ki ni zadovoljiva, da ko boste prejeli, vas prosimo, da nas kontaktirate. 3. Vsa sporočila bodo odzvali v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, bomo odgovor po prejemu vašega ponovno poslati e-pošto, kakor hitro je mogoče. 4. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Številka Modela PMD-2XLR-1W
velikost 140*100*30mm
Certificiranje ROHS
Poreklo CN(Izvora)
Vlakna Tipa En Način
Tip Konektorja SC/UPC
Blagovna Znamka GuantaiTelcom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki