R4 R7 R10 3 V 1 Kotu Specialistov Papir Udarcev Meji Udarec Krog Kotu Rezalnik za Papir Kartice Scrapbooking za DIY Ročno izdelane umetnostne Obrti

Nov izdelek

Na zalogi

€2.65

€6.62

-59 %

Oznake:

kotu luknjo udarec, r4 kartice, veliko, rezalnik foto, poslovna kartica rezalnik, kotu rezalnik, dsi r4 kartice, r4 kartice zlata, rdeče r4 kartice, kotu vsestranski rezalnik, ds r4 kartice

3 v 1 Kotu Specialistov Udarec 3 Način Kotu Rezalnik za Papir Obrti Laminat DIY

Funkcija:

3 v 1 Kotu Specialistov Udarec: Ustvarite popolnoma končan papir obrti ali scrapbooks s 3-steznimi kotu rezalnik.Zasnovan za udarec treh različnih kotih, ta kotiček udarec je odlično orodje za dajanje nekaj dodatnih vitalnost svoje stvaritve.

Široko Uporabo Kotu Rezalnik: To je preprost za uporabo in bo čist, popoln, cu t-outs iz kartona, album papir, vellum in več.Primeren je za rezanje papirja, fotografije, scrapbooking, vizitke ali darilno kartico.Majhen kotiček specialistov udarec je obleka za uporabo v pisarni, šoli, doma in v foto studio.

Enostaven za uporabo in Preprost za Uporabo: Izberite želeno gradivo in ga postavite v režo.Preprosto potisnite kotu papirja v notranjosti, dokler ne bodo pravilno vložene proti vodi in pritisnite ročico navzdol.V kotu je zdaj natančno in močno zaobljenimi.

Trpežna in Vzdržljiva Kotu Rezalnik Specialistov: trajno in trdno plastično ohišje je dobro predelan, ki je burr-prosto in nemoteno za max udobje in dolgoletni uporabi.Iz nerjavečega jekla rezilo rezilo je oster dovolj za zagotavljanje natančno rezanje za urejen in čist videz.

Kosi 4 mm 7mm 10 mm Kotu Radiuses: Ta kompaktni kotu vsestranski rezalnik 4 mm 7mm 10 mm kotu radiuses, ki so super za papir obrti projektov.Kotu specialistov mala in trmast oblika se odlično prilega v roko in omogoča enostavno shranjevanje.V kotu rezalnik vam bo 4 mm 7mm 10 mm velikost zaobljenimi vogali.

Lahko izrežete tri krožne učinki ( R4 R7 R10 )

velikost:34x61x74mm Je lahko 3 kosov A4 papir 80 g naenkrat Vstavite razširjeni rob papirja Dal oster vogal v zgornji nastavek Pritisnite ročaj za zmanjšanje

Izdelek vključuje:

1 x luknjo udarec

Vzorec Tipa Cvet
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Doma

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki