Izklop Mortice Drsna Vrata Ključavnice Hidde Ročaj Notranjosti Vrat Potegnite Zaklepanje Sodobnih Anti-theft Soba Les, Vrata, Ključavnice za Pohištvo Strojne opreme

Nov izdelek

Na zalogi

€11.37

€17.76

-35 %

Oznake:

honda civic moč okno, alu vratni ročaj za zaklepanje, skedenj zaklepanje vrat, pokrov luknjo korito, elektronska ključavnica, za ford, radio auto bomb-toplogredni semena, zaklepanje, mestno zaklepanje vrat, audi a4 chrome žar

Značilnosti:

1.Paše v desno & levo odpiranje vrat

2.Primerna za vrata debeline: 26-36 MM

3.Material: Aluminij zlitine

4.Plošča velikost:198*2.2 mm

5. Izklopite, Anti-theft, Rustless

6.Primerna je za vse vrste drsna vrata

Za različne monitorji, barvni se lahko nekoliko razlikuje.Poleg tega, prosimo, dovolite nekaj napak ročnega merjenja, hvala vam za vaše razumevanje!

Paket Vključuje:

1 x Drsna Vrata Ključavnice in druge nujne življenjske potrebščine, pripomočki

Dostavo:

1. Vsa naročila, bo poslana v roku 3-5 delovnih dneh po uspešno smo prejeli vaše plačilo.

2. Nudimo redno Post Air Mail in nastavili brezplačna dostava metod.

3. Ker trgovini, je trans-nacionalnih, kot tudi letalska pošta je najcenejši način dostave, to bo trajalo dolgo čas za dostavo.Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, izberite Express in plačati takso.Povratne informacije:

1.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nam pišite, vam bomo odgovorili v ASAP.Če ni odgovora v roku 24 Ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal.

2.Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.

3.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, tako da bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.

4.Prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije če niste prejeli izdelek v 30 dneh, saj smo že čas poštnine večkrat.

Napovedi:

1.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, sporočite nam.

2.Celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Samo, če je potrebno, prosimo, da vrnete izdelek, da nam v roku 3 dni po tem, ko ga prejmete.Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše vrniti & izmenjavo navodila.Smo ni odgovoren za izgubo zaradi pomanjkanja komunikacije.

3.Prosimo, Upoštevajte,: ne bomo vrnili, stroške prevozov ali ne prevzame ladjar stroškov, nazaj k nam, razen če je naša krivda.Upam, da boste lahko to razumeli.In ne prevzemamo odgovornosti za izgubo zaradi pomanjkanja komunikacije.

O nas:

1.Smo novo Matejadereani.si trgovina s ciljem, da bi vam najvišjo kakovost izdelkov na najnižje cene.

2.Trudimo se za najvišjo službo - hitri odzivi, kakovost poštnina in pakiranje za varnega prejema izdelkov, hitra dostava.

3.Če obstaja kakršna koli vprašanja ali vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate preko Matejadereani.si je sporočila, preden zapustijo povratnih informacij.Če naletite na druge kot 5 star storitev, prosimo, obrnite na nas in vam bomo poskušali naše najboljše, da odpravite vse težave.

4.Trudimo se, da odgovori na VSA sporočila v roku 24 ur.

Številka Modela SD-10
Končna Površina Electroplated
Material Aluminij zlitine
Poreklo CN(Izvora)
Fit Vrata Debeline 35 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki