Dvojno Objektiv, Vgrajenih V Glavo Povečevalna Očala Čelada Loupe Povečevalno Steklo Branje Za Gledanje Orodje Za Popravilo Izobraževalne Igrače Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€8.74

€16.81

-48 %

Oznake:

led lupa, led tester tv, stekla zagotavljajo večji, stekla lupa, olympus stojalo, tiktok stojalo, 90 stopinj stojalo, dizelsko gorivo črpalka s preskusno, asus tipkovnico za tablični računalnik, loup

Moji prijatelji, prosim, primerjajte magnifiers v tabeli skrbno pred nakupom.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na službo v času

slika

Ime FDJ040 FDJ027 FDJ028 FDJ026 FDJ039 FDJ038 FDJ037 vir svetlobe LED luči, LED luči, LED luči, LED luči, LED luči, NE LED luči več LED 2LED 2LED 2LED 2LED 2LED NE 2LED Steklene leče, 4 kosi, 1,5 x 3 x 8,5 x 10x 5 večkratniki, 1.0 X 1.5 X 2.0 X 2.5 X 3,5 X 5 večkratniki, 1.0 X 1.5 X 2.0 X 2.5 X 3,5 X Oko pet skupin nadomestne leče, 1 x 1,5 x 2,5 x 3,5 x

Tri sklope oko zamenjava leč 3x 5x 20x 4 kosi, 1.2 X, 1.8 X 2.5 X 3,5 X 4 kosi, 1,5 X, 2X, 2.5 X 3,5 X 5 večkratniki, 1x, 1,5 X, 2X, 2.5 X 3,5 X Izdelka baterija 7 LR1130 gumb baterija LR1130 gumb baterije Baterije Baterije 7 7 NI Baterija 7

Izdelek parametre:FDJ038

☛4 Zamenljive Jasnost Leče: Optična stekla, leče vključeni 1,5 X 20" Focal Length/2.0 X na 10" Focal Length/2.5 X 8" Focal Length/3,5 X na 4" goriščne razdalje.

☛Head-Mounted Design: stanovanjski okvir je izdelan iz lahke, trpežne in odporne na udarce materialov.

☛Udobno Glavo: prilega na glavo, in hands-free traku izboljša udobje pri nošenju.

☛Nastavljiv Ščitnik proti Soncu: sončnega lahko nagnjena navzgor in navzdol, kot je potrebno, in jih je mogoče odstraniti, ko je ne potrebujete.Lahko se nosi na recept očala ali očala.

☛Več Uporablja: kateri je daljnogled glavo, z lupo lahko zagotovi hands-free povečava, da izpolnjujejo različne velikosti potrebe: nakit, izdelava, ura, izdelava, needlework, umetnosti, elektronski pregled, branje, tiskanje pregled in žig zbiranje.

Izdelek parametre:FDJ037

☛NASTAVLJIVA LED LUČI: Naše glavo lupo z 2 led osvetlitev ima funkcijo snemljiv in prilagajanje smeri osvetlitve.

☛Pri uporabi, lahko prilagodite osvetlitev smeri led za natančnejšo osvetlitev kota, da izpolnjuje vaše potrebe.Svetlobne enote lahko

vzeti dol kot neodvisni ročno svetilko za vsak dan ali na prostem ☛raziskovanje.Powered by 3 AAA baterije(Niso Vključene).

DVOJNO OBJEKTIV REŽA za OBLIKOVANJE: Prostoročno glavo povečevalno steklo, ki je zasnovan z dveh objektiv reže.Vi lahko postavite eno ali dve leče v času, na reži.Smo vam pet zamenljivi objektivi (1.0 x 1.5 x 2.0 x 2.5 x 3,5 x).

☛UDOBNO&NASTAVLJIVA GLAVO LUPO:povečevalno steklo, prihajajo s 3 gumbi.Lahko uporabite straneh 2 gumba, da prilagodite višino / kotom objektiva, in drug gumb na zadnji strani lahko prilagodite, da ustrezajo velikosti glave, izogibanje prevelika ali premajhna.

☛VISOKO KAKOVOST LEČ: Prišel s 5 zamenljive leče, ki so ade z shatterproof kristalno jasno povečevalno akril objektiv, zasnovan tako, high definition, lahka teža.Lahko združite to 5 lensto dobili 11 vrst povečava, da izpolnjuje vaše različne potrebe: 1x, 1,5 x, 2x, 2.5 x, 3 x, 3,5 x, 4, 4.5 x, 5x, 5.5 x, 6x.

☛Širok spekter uporabe: Izdelan iz kakovostne plastike in akrila, mehko nastavljiv glavo znotraj lupo zagotavlja udobno nošenje.Tudi, lahko vam pomagajo, da izboljšate svoje nizke vizijo in spustite roke v delo na eno uro.

☛Za drugačno uporabo: branje, slikarstvo, opazovanje, modeliranje, popravilo, šivanje, varjenje, nakit, izdelava, in drugi hobiji/obrt.

Izdelek parametre:FDJ039

☛To head-mounted lupa je ergonomsko oblikovana in se lahko uporablja z očali brez vzletanje očala.To je zelo primerna za ljudi, ki potrebujejo za delo tesno, ki delajo na majhne podrobnosti in starejšim državljanom, branje knjig, časopisov, izdelek škatle.

☛NASTAVLJIVA SVETLOBA FUNKCIJA: ne-osnovna zasnova osvetlitve območje vir svetlobe, ki lahko osvetli določenem območju, glede na vaše potrebe.Svetilka imetnik je fleksibilen in se lahko prilagodi gor in dol(90o) in fine-tuned levo in desno(45o).Zahteva 2 x AAA baterije (niso vključene).

☛1.2 X 6X IZBIRNO: objektiv je izdelan iz akrilnih optične leče, slika je jasna in ne deformirana, in to ne bo ustvarite dvojni vid ali tunnel vision, ko se uporablja.Štiri leče z različnih povečavah so na voljo: 1.2 X, 1.8 X 2.5 X 3,5 X, in dve leče lahko prekriva.

☛OBJEKTIV LAHKO OBRNIL NAVZGOR IN NAVZDOL: kot med lečo in vidnem polju lahko prilagodite z obračanjem pritrdilne matice na obeh straneh glavo.Velikost glavo, se lahko prilagodi, da ustreza vsem obliko glave.

☛Je serija glavo loupe z lahki o , razsvetljava, širok pogled objektiv in tri dimenzije, za splošno dnevni uporabi, kot sledi za sklic: nakit oblikovalec, nakit maker, tailor, kozmetični salon, lepotni-maker, vezenje delavec, žig zbiranje, planter (za rože, trave).bralec, slikar, zobozdravnik, veterinar, živali, lepote itd.

Izdelek parametre:FDJ040

☛To je hands-free head-mounted lupo, varno prileganje na glavo, da se prilagodi, sposobnost dvigniti celoten sprednji strani za normalno vizijo, ki zagotavlja close-up povečava vidno polje, ni potrebno razstaviti in namestite objektiv, enostaven za uporabo.

☛Povečevalno steklo je 2×1,5 X akril optični dvojno spektakel leče in 7X pomožne oko steklo objektiva.Te tri leče se lahko kombinirajo in drugega opravljanja 4 različnih stopenj povečava: 1,5 X, 3 X, 8,5 X, 10X, jasne slike brez popačenja.

☛Glavo in vizir so non-fiksna design, in ustrezno glavo in velikost objektiva kota je mogoče prilagoditi glede na vsako osebo, ki se je uporaba navade, zaradi česar je bolj prilagodljiv za uporabo.Objektiv sprejme neizbrisne načrt, da bi se izognili izgubi objektiv.

☛Vizir ima 2 LED luči, ki zahteva 2 x AAA baterije (niso vključene).Kot vir svetlobe, ki se lahko prilagodi za lažjo izostritev na vir svetlobe zagotavljajo dober razsvetljavo.

Slog nošenja
Type2 Loupes
Teksturo Materiala Plastični, štiri optična stekla, leče|
Številka Modela XWJ038
Material Plastični
Type4 steklo povečevalno glavo
Povečava 1,5 X, 2X, 2.5 X, 3,5 X
Certificiranje CE
Vrsta Lupa
S Svetlobo Ali Ne No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TKDMR
Type3 loupe očala povečevalna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki