Sončni Vrt Svetlobo na Prostem LED Sončne Lmitate Kamen Luči Za Vrt Dekoracijo Travnik Dvorišče vzletno-pristajalne Steze Sončne Nepremočljiva Pokopan Svetlobe

Nov izdelek

Na zalogi

€6.31

€9.01

-29 %

Oznake:

lučka na prostem sončne, beanbag xl, natur kamna, vzletno-pristajalne steze je pojasnil, 12000mah baterije, led sončni kamen, dekor za vrt, moč banke za motorno kolo, led kamna, santa sončne svetlobe vrt

Sončni Vrt Svetlobo na Prostem LED Sončne Lmitate Kamen Luči Za Vrt Dekoracijo Travnik Dvorišče vzletno-pristajalne Steze Sončne Nepremočljiva Pokopan Svetlobe

Funkcija:

Varčevanje energije & okolju Prijazno:Visok izkoristek sončne celice in vgrajene polnilne NI-MH baterije, sončne pokrajine svetlobe učinkovito pretvorbo sončne energije v električno energijo in ne zahtevajo dodatnih stroškov.LED luči ne vsebuje ultravijolično in infrardečo svetlobo.Brez sevanja, brez onesnaževanja.

Dolg Delovni Čas: polna 8h, ki jih dan na soncu, da lahko deluje do 8 do 10 ur na noč,okolju prijazne in energetsko varčne.Edinstven Ponaredek Kamen svetlobe zagotavlja svetlobni učinek na terenu, prižgejo stezi, zaradi česar vaš vrt/Pot/Terasi, bolj lepa.

Prijetno LED Luči:To je lahko samodejno vklopi ob mraku in izklop ob zori.S super svetla LED žarnice, bo polepšajo vaše trate in vrta .vi lahko postavite svetilke na obeh straneh ceste za povečanje varnosti .

Vodoodporna & Trajno: IP65 Nepremočljiva Design in je Narejen iz trpežne smol in plastičnih mas.Zato je še posebej primerna za Notranjo & Zunanjo.Deluje lahko tudi v oblačnih, deževnih ali sneg dni.

Enostavna Namestitev:Dve namestitev metode.Prvič,ga je mogoče namestiti na steno.Drugi se lahko postavi na tla.To je kot nalašč za vrt,travnik,dvorišče,teraso,pot,pešpot,

dovoz,pločniku,ki jih želite, osvetljeni, da light up vaš hoje pot.

GARANCIJA: 1-Letno jamstvo kakovosti.Podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo (razen svetil).Prosimo, obrnite neposredno na prodajalca, če imate kakršne koli težave s kakovostjo.

Parameter:

--Ime Proizvoda: Večnamensko Sončne Svetlobe

--Sončne celice: kristalne silicijeve sončne celice, 30*40

--Sončne baterije: NiMH baterije AAA, 1,2 V 400MA

--LED luči: 2835 SMD bela LED 4000-5000K

--Napetost: 6V

--Nazivna moč: 1W

--Raven zaščite: IP65

--Svetlobe, barva: bela

--Glavni materiala: smole

--Garancija: 1year

Package:

Sončni kamen svetlobe* * 1pcs

Zakaj izbrati nas?

1.48 ur hitra dostava;

2.Proizvajalec dobave;

3.Eno leto garancije.

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave, smo se osredotočili na blagovno znamko in storitev.

Kdaj lahko prejmete izdelka?

1. To je na zalogi,vsa naročila, bo ladja v roku 2 delovnih dni.

2. To traja 10 do 20 dni, da dosežejo večina držav v normalnih pogojih, vendar mednarodne pošiljke se lahko odloži zaradi nenadzorovanih dejavnikov.Zato, 100% jamstvo ne more biti zagotovljena.

3. Celotno vračilo če blaga ne dostavi v vrstnem redu, datum dostave.

Kaj storitev ne skrbimo za na debelo in dropshipping stranke?

1. Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL, Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

2. Za padec ladijskega prometa za stranke,lahko nudimo več znižanih cenah in ustvarite posebne povezave za vas.Poslali vam bomo predmete, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bi dal vse naše informacije v paket.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Ousam LED
Raven Zaščite IP65
Baterija NiMH baterije AAA, 1,2 V 400MA
Garancija 1 Leto
Vir Svetlobe LED Žarnice
Številka Modela 1912
Certificiranje CCC, CE, FCC, ROHS
Osnovna Vrsta Noben
Napetost 6V
Delovni Čas 8-10hours
Je Svetil Vključeni Da,
Je Zatemniti No
Telo Material polistiren
Vir Napajanja Sončne
Material Smole
Barva svetlobe bela
Uporaba vhodnih vrat, dvoriščih, garaže, vzletno-pristajalne steze, krovi, poti in nadstreški
Slog ART DECO
Sončne Celice Tipa NI-MH
Čas polnjenja 6-8Hours

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki