Za Nego Kože, Kozmetični Dviganje Oblikovne Orodje Silikonske Ice Cube Pladnji Ledu Svetu Ledene Kroglice Obraz Massager Obraza Roller Zmanjšanje Akne

Nov izdelek

Na zalogi

€2.92

€5.03

-41 %

Oznake:

xr passion anatomy case

Za Nego Kože, Kozmetični Dviganje Oblikovne Orodje Silikonske Ice Cube Pladnji Ledu Svetu Ledene Kroglice Obraz Massager

Prednosti:

♣Privijte skinRelieves občutljivo kožo

♣Privijte in skrči pore

♣Odpravi zabuhlost oči

♣Zmanjšanje vnetja

♣Pozdraviti akne preboj

♣Polepšajo polt

♣Spodbuja krvni obtok

♣Primerna za vse tipe kože

Funkcija

❥【Zmanjšanje akne】Najprej, Ta obraz valj je narejen z ledom,lahko zmanjšajo nastanek aken.Akne nastane v koži novo presnovo preveč počasen za proizvodnjo olja.Uporaba ledu za obraz lahko učinkovito izboljšanje vaše kože problem.

❥【Zmanjša rdečico】Drugič, uporaba obraz valja z led na obrazu, lahko zmanjša dolžina rdečih krvnih proge, in držijo z uporabo ledu valja na vaš obraz, da se zmanjša nastajanje rdečih krvnih proge.

❥【Odstranjevanje drobnih gubic】Druga prednost uporabe obraz roller z ledom na obrazu je za odstranjevanje drobnih gubic.Če so drobne gubice na obrazu, uporabo ledu valja na obraz bo hitro obnovitev gladka, bela in nežna koža.

❥【Druge funkcije】Ta obraz massager draži kožo, skrči pore, in lahko učinkovito zdravljenje razširjene pore.Prav tako lahko mazati kožo, zaradi česar je bolj elastična in contractile.V poletnih mesecih, je lahko nižja temperatura na soncu izpostavljeni koži, kar je koristno za kožo.Ice roller ima učinek plitvih pore, pomirja kožo, in tudi učinkovito spodbuja krvni obtok v obraz.

❥【Odlično darilo za FDA materiala】To ledu obraz valj je narejen za silikonski material za odobritve FDA,varnost in trajnost.Tudi, silikona za nego kože orodja je, živilskih, BPA free in nestrupena, varna, da jo uporabite tudi za otroka.Super za dan matere,rojstni dan,obletnico,praznik...ali celo "samo zato, ker je".

Poleg tega:

Ko boste vbrizgavanje vode v massager kocka, prosimo, potrdite povezavo delu je tesno, tako da bo voda fulled in dobil polno massager kocka,Hvala za pozornost.

Funkcija 05 Zdravljenje Aken
Uporaba Zabuhlost Migrena, Bolečine in Manjše Poškodbe
velikost 3.0mm, 67*124mm
Funkcija 03 Temne Kolobarje
Funkcija masaža obraza
Blagovna Znamka malo delfina
Učinek Nega obraza
Podpora Dropshipping In Trgovini Na Debelo
Funkcija 02 Anti-Zabuhlost
Funkcija 01 Kožo Revitalizer
Poreklo CN(Izvora)
funkcija 06 Čistilec Por
Teža 120g
Ime Silikonski Masaža Ledu Obris Valja za Obraz, Oči
Vrsta Kul in Hladno Kožo, Pozdravi in Silikona Masaža Ledu Obris Roller
Število Kosov Ena Enota
funkcija 07 Obraz Strela
Funkcija 04 Ice masaža
Material Silikonski
Vir Napajanja Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki