3Pairs Ženske Profesionalni Šport Kolesarske Nogavice, ki Teče Joga Vlago Wicking Nogavice, Copate Dihanje Non-slip Elastične Nogavice Čoln

Nov izdelek

Na zalogi

€5.96

€10.84

-45 %

Oznake:

ms joga nogavice, domov nogavice ženske, čoln pvc, debele, joga nogavice, kolesarske nogavice za nadaljnjo prodajo, , čoln za, medicinske nogavice ženske, pug joga nogavice, proffesional kolesarske nogavice, trek nogavice ženske

Opis:

1. 70% najlon, 27% bombaž, 3% spandex.Lahko nanašajo na velikost grafikona v podroben opis.

2. Prijazen do kože in Dihanje: Športne nogavice, featuring vlage wicking/upravljanje vlage vlaken in zraka, ki kroži prezračevalne kanale in da vaše noge suhe in udobno.

3. Ne Zdrsne Off: Naše nogavice so primerne za stiskanje v lok za zaščito, ko hodiš, jog in teči in povečanje stabilnosti za odlično prilegajo.Elastično hlačnice kartico lahko zaklenete pete in poskrbite, da naše športne nogavice ne drsijo, da bi preprečili športnih nogavic drsna.

4. Zaščitne Nogavice: To je mehko in debele oblazinjen footbed, ki je okrepljeno pete in toe.Počutila udobno, ko delaš vse ukrepe in zagotavljajo najboljšo zaščito.

5. Večnamenske Športne Nogavice: najboljše za pohodništvo, kolesarjenje, kampiranje, tek, tek, gorsko kolesarjenje, potovanja, lacrosse, tenis, golf in druge dejavnosti na prostem.

Paket je vključeno:

3 Pari nogavic

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

2. Zaradi razlike med zaslon in lučka, dejanska barva nogavice, ki se lahko nekoliko razlikuje od slike.

3. Enota Konverzije: 1 inch=2.54 cm, 1 cm ali=0.39 palca.

Prst-ločena No
postavka št. M224383
Poreklo CN(Izvora)
Šport Tip Tek
Blagovna Znamka OBLING
Spol Ženske
Cev Višina Nogavice, Copate

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki