Pet Igrače Mat Mačka Nič Pad Mačka Kaktus Valovite Ploščice Praskanje Ostali Valovitega Papirja Pad Mačke Brušenje Nohtov Strgalo Zaščito

Nov izdelek

Na zalogi

€9.78

€13.40

-27 %

Oznake:

mačka stolp, mačka za igrače, gay majica, mačja igrača, mačka rastlin pot, avto barve popravilo, mačka strgalo, barve strgalo, kaktus mačka nič, vrata gato

Pet Igrače Mat Mačka Nič Pad Mačka Kaktus Valovite Ploščice Praskanje Ostali Valovitega Papirja Pad Mačke Brušenje Nohtov Strgalo Zaščito

Veliko Vprašanj o Dropshipping Storitve So:

1.Koliko naročila lahko ročaj na dan?

smo veliko podjetje v Shenzhen,Kitajska,z veliko skladišče, ki lahko ročaj velika naročila vsakdanje.Smo poslali nešteto parcele vsakdanje.Vam lahko zagotovimo, da boste na zahtevo.

2.Kako hitro lahko postopek naročila?

Bomo poskrbeli za pošiljko takoj, ko je mogoče po tem, ko ste plačilo naročila.Prednost dostava za dropshipping da

3.Bi lahko ladje, da bi brez potrdila,računi in promocijska ponudba znotraj paketa?

Absolutno!Ne račune,potrdila,promocijske ponudbe, če pustite opombe o vrstnem redu(če želite,lahko nudimo.)

4.Če potrebujete drugih izdelkov?

Lahko nudimo najbolj izdelke, ki jih potrebujete toliko, kot possible1.Če imate kakršnakoli druga vprašanja,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi smo zelo hvaležni, da sodelujejo z vami.

5.Smo lahko podpira CVS/Excelove Datoteke Dropshipping.

6.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dan

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Specifikacije:

Postavka vrsta: Mačka tačka pad

Material: Sisal vrv+EVA non-slip krpo

Barva: Zelena

Količina: 1pc

Postavka velikost: 44*30cm/17.29*11.79 palčni(L*W)

Teža: 215g/7.58 oz

Package:

1*Mačka tačka pad

Opomba:

Če Ste Prejeli Paket Zdrobljen, Prosimo Ne Odpirajte Spora in Pusti Negativne Povratne informacije, Prosimo, Obrnite na Nas Prvič, Bomo ravnali Z Njim, Ne Skrbi !

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Značilnosti:

Sveže kaktus

Ta mačka tačka pad uporablja sveže kaktus vzorec, ki omogoča vas in vaš mucek občutek vitalnosti narave.Kaktus scratcher prinaša nov slog za vaš prostor.

Dober material

Ta izdelek je narejen iz naravnih sisal, ki je dovolj močna, da se upre ostrih krempljev za mačke.Sisal vrv je barvane z naravnimi rastlinskih barvil, ki je nestrupen in brez okusa.

Prihranek prostora

Ta mačka tačka pad je zasnovan tako, da se obesijo, ki se lahko obesil na steno ali vrata.Mačke kot vertikalnega kota.V scratcher lahko visi na steni, in to ne zavzamejo prostora.

Zaščita pohištva

Ta mačka tačka pad omogoča mačke razviti dobro navado, brušenje krempljev, namesto pohištvo in igrače, in zaščitite pohištvo doma.

Dual-namen

Mehko in prožno scratcher se lahko uporablja kot scratcher ali mat.Poleg brušenje krempljev, mačka lahko tudi laž na to, da ostali.

Vrnitev & Vračilo:

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM !

2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Matejadereani.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Vrsta mačke
Material Krpo, Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki