Doma Balkon Zasebnost Zaslon z Grommets Ograjo na Palubi Odtenek Jadro Dvorišče Kritje UV pred soncem Veter Otrok Varno Zaščito Poletje Ponudbe

Nov izdelek

Na zalogi

€11.98

€30.74

-61 %

Oznake:

ravnilo zaslona, ograjo travo, metulj organza, shadow, umre ograjo, desk ščit, vrt zaslon, balkon zasebnost zaslon, preprost balkon, tenda je vodotesen

Opis:

Material: plastika

Barva: sivo-belo proge

Velikost: 90*300 CM, 90*500CM (neobvezno)

(Zaradi ročno merjenje, bo prišlo do napake 1-3 cm.)

Funkcija:

1.Visoko kakovost balkon zasebnost zaslon: 200 g/m2 z visoko gostoto HDPE, polietilen, material je UV odporen, ki lahko prepreči bledenje in ohranja trdnost materiala.

2.Praktično zasebnosti protector: Ne samo, da lahko to zasebnost zaslon na balkonu, je tudi idealna izbira za bazen območjih in vrtovih.Balkon zasebnost zaslon ni le lep okras, temveč tudi lahko učinkovito zaščititi vašo zasebnost.

3.Enostaven za namestitev: s kravato kabel zaslona lahko enostavno vezane na balkon okvir, ograjo ali vrata. 14 baker luknje so izdelani na ograji, ki je veliko močnejša, kot aluminij in bolj trpežne.

4.Pogosto se uporabljajo: Ta vrsta balkon tiru je tudi idealen veter, rainproof in UV-dokazilo material.Lahko blokirate do 95% uv žarki.Obojestranski tiskane pokrov ne le zaščiti zasebnosti, vendar pa se lahko uporablja tudi kot okras.Zelo primerna za balkone, vrtne ograje, terase, itd.

5.Z uporabo visoko-kakovostnimi materiali, dolgo življenjsko dobo

Package:

1* Siva Prugasta Balkon Zasebnosti Ograjo

14 * kravato Kabel

1* Najlon vrvi

Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
Jadro Materiala HDPE
Vrsta Odtenek Jadra & Ohišje Mreže
Številka Modela 200003627
velikost 90*300CM, 90*500CM
Barve off-bele proge
Jadro Je Končna Premazan

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki