2Pcs Avtomobilskem pokrovu motorja, postane vroče Dvižna Košara Spredaj Kapuco Pokrov Motorja za Podporo Palico Šok, ki Absorbira Pomlad Strut za Hummer H3 2006-2010

Nov izdelek

Na zalogi

€13.23

€19.75

-33 %

Oznake:

hummer h3 sedež deli, avto dvigala, 3d lutke sestavljanke, corvette c7 ogljikovih vlaken, zrak zajemalka, hover h3 chrome, angleški rog, ep3, avto zajemalka, hummer h3 h3t deli

Specifikacija:

Stisnjen Dolžina: 15,8 cm

Raztegnjena Dolžina: 40 cm

Primerni za Obdobje 2006-2010 Hummer H3

Funkcija:

* YQ stiskanje plinske vzmeti vrste, znan tudi kot prosto vrsto plina pomlad, ki podpira bar, dušikovih pomlad je visoko-tlak plina, zaprti v cilinder, bat proizvaja z elastično značilnosti izdelka.Izdelek ne potrebuje za delo na zunaj moč, stalno dvižne sile.Popolnoma odprta zadnja vrata, ki se pogosto uporabljajo v avtomobilski, kapuco, zadnja vrata prtljage, strojna oprema, gradbeni stroji, pohištvo, oprema za fitnes in na drugih področjih.Ima dolgo življenjsko dobo, enostaven za nadzor, brez vzdrževanja in tako naprej.

* Visoko kakovost in dolgo življenjsko dobo.

* Enostaven za namestitev.

Navodila

1. Uporabo Varnostnih stoji kadar koli postopek, ki od vas zahteva, pod vozilo, ali podpira.Ali je nekdo, ki držijo pokrov odprt za vas, tako da lahko zvišate ali nižje, kot je potrebno.

2. Preden odstranite staro dvigalo podporo, preverite povezave prekiniti in primerjavo enot na vašem vozilu, da se prepričajte, da so isti Kot tudi podaljšano dolžino.

3. Odstranite staro podporo iz vozila, ki jih dajanje majhne ravno vodil izvijačem pod U oblikovan trak na koncih podporo.Počasi obračajte z izvijačem in jo bo dvignite na pasu ca.1/8", nato izvlecite podporo stran od vozila in bo javnost.

4. Če želite namestiti novo podpira naredite enak postopek v obratni smeri.NE postavljajte na novo podporo koncu nad žogo vtičnico, ne da bi dvignili U band malo ali škodo, ki se lahko pojavijo.

5. Dvigalo Podpira morajo biti nameščene popolnoma raztegnjena.V večini primerov si ne more stisniti, da jih, če so na vozilu.Če imate težave pri namestitvi obrnite na nas.Nikoli sila podporo.

6. Če se konča, niso obloge gor podporo morda potrebujemo.Če želite to narediti namestite gred koncu podporo vozila in nato celotno telo podpore v smeri urinega kazalca enota koncih line up.

Paket vključuje:

2 x spredaj kapuco plin, dvigalo podpira

4 x Žogo Vijaki

Proizvajalec Številka Dela Drugo
Blagovna Znamka Autoleader
Država/Regija Proizvodnji Drugo
Postavka Dolžina 40cm
Izmenjave Številka Dela Drugo
Postavka Višina other
Umestitev na vozilu Spredaj Levo in Desno
Posebne Funkcije Bonnet Kapuco Dvigalo Podpira
Poreklo CN(Izvora)
Element Širina other
Vrsta Materiala Kovine
Drugi Del Število Drugo
Element Teža 500g

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki