Solarna LED Niz Vrt Lučka na Prostem Dvorišče Nepremočljiva Krajinski Park Villa Terraza Doma Visi Balkon Dekoracijo Luči

Nov izdelek

Na zalogi

€3.16

€4.21

-24 %

Oznake:

lučka na prostem sončne, lučka led zunanji steni, lučka na prostem, vrtna svetilka, led prostem, zunanji steni, vrt led, lučka zunanji steni, zunanja led, vrtna svetilka sončne

79979 Priporočamo, novi izdelki, ta teden

Značilnosti:

1. Sončna energija se lahko uporablja za napajanje za luč za absorbira sončno svetlobo, nato pa jo pretvori v električno energijo, in jo shranite v polnilna baterija.

2. Primerna priložnostih: svetilka je primerna za namestitev v vrtovi, balkoni, na prostem, balkoni, vile, teras in drugih prostorov.

3. Modno oblikovanje: je izdelana iz debele čistega železa laser, št burrs in grobo vogalih, lep videz, trajne, sonce-dokazilo in nepremočljiva in močno observability.

4. Enostaven za uporabo: Neodvisni stikalo: ABS sonce-odporne plastike sončne pokrov, ki se lahko preselili ali zamenjali, z stikalo na vrhu.Ne napeljave je potrebno, da light up vaš dom.

5. Prihranek energije in varčevanje z energijo: Ta solarna svetilka je visoka svetlost, ki lahko prihrani energijo in električno energijo, za vas, primerna za razsvetljavo in dekoracijo.

Opis:

Solarna led zunanji luč podpira solarno polnjenje, ki lahko prihrani energijo in električno energijo, za vas, primerna za različne priložnosti.

Specifikacije:

Lučka velikost: 13.5*13.5*20 cm

Material: železo, plastika

Bruto teža: 270 g

LED svetlobni vir: 1 * visoko svetlost toplo belo svetlobo

Paket Je Vključeno:

1 * Solarna LED Svetilka

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Poreklo CN(Izvora)
Material Železo, Plastični
Številka Modela Sončne kovanega železa luč
Garancija 1
Bruto Teža 270 g
Lučka Velikost 13.5*13.5*20 cm
LED Svetlobni Vir 1 * visoka svetlost toplo belo svetlobo
Blagovna Znamka ICOCO
Je Svetil Vključeni Da,
Package Vključeni 1 * Solarna LED Svetilka
Certificiranje Noben

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki