1 Kos Newborn Baby Otroci Malčke Plavalna Zaščitnik Vratu Float Obroč Varnost Življenje Boje Življenje Zaslona Vratu Ovratnik Napihljivi Plavalni

Nov izdelek

Na zalogi

€0.76

€1.90

-60 %

Oznake:

plavati boje, kako plavati potegnite boje, plavati trener, boje majhen napihljiv, boje plavati, baby float, rojstni dan samorog, float bazen, otroška plavalna floaties, ribe plavajo

Baby Otroci Malčke Plavalna Zaščitnik Vratu Float Obroča, Vratu Ovratnik Napihljive Tube

Izdelek Prodajne Točke:

Material: iz okolju prijaznega PVC, odebeljena dvoslojno zračne blazine ne bo škodilo občutljivo kožo dojenčka, brez skrbi uhajanje zraka ali potopu; zagotavlja varnost in udobje brez deformacije in bledenje.

Slog: Primeren za otroke mlajše od 3 let plavalni obroč, naj dojenčke, sodijo v ljubezni z plavanje, majhne velikosti, visoko vzgon, neomejena roke in noge, igranje v vodi, plavanje bolj svobodno.To lahko pomaga dojenčki rastejo in spodbujanje zgodnjega učenja in razvoja en mesec stare dojenčke.

Design: Flip tehnologijo, vgrajeno ohišje režo in trmast dvojno sponke design trdno zaklepanje blazin na obeh straneh, nežno objel otroka, ko plavanje, kot udobno in zanesljivo, kot je materino roko.Držite ročaj omogoča otroka varnejši.Plavalni obroč lahko uporabljate tudi za otroka, za kopanje.Zabavajte se v kadi.Naj vaš otrok pade v ljubezni z kopanje.

Lastnosti: Enostaven za prevoz, to napihljiv plavalni obroč je lahka teža, enostavno napihne in deflacijo.Prepognjena za shranjevanje in prevoz, lahko shranite tako enostavno kot zložljiv dežnik in enostaven za prevoz. 3D zaprti plavalni obroč površine, varno in stabilno.Lepe izdelave, podjetje za tesnjenje, varnejši in prepreči iztekanje.

Funkcija: Ta plavanje obroč je idealen spremljevalec za dojenčke v bazen.Zelo primerno za otroke je poletje zabava, poletje, pool party, uporabite te pisane krog boje, da dodate več zabave na vašo poletje!To je odlično darilo za vašega otroka!Nasvet: To voziček se lahko uporabljajo samo v plitvo vodo, in jih je treba uporabljati pod nadzorom odraslih.Ne Prilegajo z ostrimi predmeti.

Specifikacije:

Ime: Baby plavalni obroč napihljivi plavajoči obroč

Material: varstvo Okolja PVC

Starost: 0-18 mesecev

Vzorec: Risanka

Tip: Baby plavalni obroč

Vrsta Izdelka: Bazen Dodatki/Kopalniške Opreme

Velikost: 39 cm/15.34 cm, zunanji premer, 9 cm/3.54 cm notranji premer

Značilnosti: Baby dvojne zračne blazine, zdravo in okolju prijazno, mehko kožo, dvojne zračne blazine, dolgotrajno puščanje-dokaz.Inovativne šoba nastavitve.

Opomba: ne-reševalne opreme

Kako uporabljati: Prvi napihne zadaj Gasbag do 8 ur, potem napihne sprednji Gasbag do 8 ur, nato vstavite zračne šobe in pritisnite zračne šobe v glavni zračne šobe telo.Eno uro kasneje, plavanje obroč ni puščanja.lahko uporabite.

Opomba: Prosimo, dovolite 0.5-1 cm napak zaradi ročnega merjenja Zaradi razlike med differentmonitors, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Paket Je Vključeno:

1 × Baby plavalni obroč napihljivi plavajoči obroč

Številka Modela Plavalni Obroč
Ljudje, Ki Se Uporablja Otrok
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki