Ergonomska Baby Prevoznik s Hip Sedež za Dojenčka Otroci Baby Hipseat Obese Spredaj Sooča Kenguru Baby Wrap Nosilec za Otroka 0-36 Mesecev

Nov izdelek

Na zalogi

€15.97

€31.94

-50 %

Oznake:

hipseat, prevoznik, baby prevoznik hip sedež, baby hipseat, vrečko kenguru, aiebao baby prevoznik, baby prevoznik kenguru, kolk sedež, baby hip sedež, baby prevoznik hip

360° ergonomska baby prevoznik s hip sedež, zmanjšanje mamica ali očka breme, da bi šel ven s baby, povečanje otroka varnosti.

Značilnosti:

Multifunkcijski Baby Prevoznik: Snemljiv design, to je 3 uporaba metode baby prevoznik, baby hip sedež, baby prevoznik s hip sedež.Ergonomska izvajanje pozicije, ki se uporabljajo za različne situacije.

Lahki & Dihanje: Dihanje očesa tkanine, več dihanje v vroče poletje.Lahki materiali, zagotavlja otroka, varnost in udobje, razbremeni staršev tlak.

Vzdržljiva in Adjustbale pasu Pasu: širok pas, ki se lahko enostavno pritrjeni okoli pasu in pasu pas je nastavljiv, da ustreza staršev, večje številke.

Široko Blata & 35° Naklon: prijazen do Kože in udobno, široko blata preprečuje O obliki noge.Baby ustreza mamica je telo naravno, 35° naklon pomaga baby dobili več varnosti.

Paše na Ramenih & Trebuha: Široka in mehka ramena bi bilo bolj udobno za starše.Debele in elastični notranji pad " scatter pasu je sila, to lahko prilegajo tesno staršev trebuha.

Opomba: Barve se lahko nekoliko razlikuje zaradi različnih nastavitev zaslona in različnih svetlobnih pogojih.Hvala za razumevanje.

Specifikacije:

Barva: Svetlo Kaki/ Rdeča/ Svetlo Oranžno/ Teal (Neobvezno)

Material: Oxford Krpo

Primerna Starost: 0-36 Mesecev

Primerna Teža: Maks. 30 kg / 66Lbs

Paket Velikost: 30 * 30 * 6 cm / 11.8 * 2.4 * 2.4 v

Package Teža: 600 g / 1.3 kg

Package Seznam:

1 * Baby Prevoznik s Hip Sedež

Vzorec Tipa Trdna
Obremenitev Ležaja >20 kg
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Nahrbtniki & Prevozniki
Značilnosti Za otroka, ki potujejo
Nosilci Vrsta Nosijo Spredaj, Kot opis
Številka Modela Baby Prevoznik s Hip Sedež
Starostni Razpon 7-12m, 13-24m, 25-36m
Material Najlon

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki