Golf Silikonski Ščetko Ne slepi ulici Wall-Mounted Dolgo-Ravna Čistilna Krtača s samodejnim Odpiranjem in Anti-Uhajanje Znanja

Nov izdelek

Na zalogi

€6.00

€8.57

-29 %

Oznake:

xs max neresnično primeru

Specifikacije:

Material: PP+TPR

Teža: 189g

Barva: kot prikazano

Velikost: kot prikazano

Značilnosti:

【Novo vrsto krtačo glavo】 - Ne želite, da bi veliko časa in truda za čiščenje?Potrebujete ta golf krtačo glavo ščetko, ki vam pomaga hitro in učinkovito naredite čiščenje!

【Čisto vsakem kotu wc globoko】 - edinstveno ščetke glavo design je trikotne, in vsak kot ustreza wc, pri čemer ni mrtvih kotov.Lahko čisto vsakem kotu wc globoko.Enostavno čiščenje kotov in temno utori.

【Bi gospodinjska lažje】 - čopič ščetine izdelane iz visoko kakovostne tpr materiala ne bo povzročila škode na zastekljenih wc.Lase ni enostavno, da splezati, in gospodinjska je lažje.

【Čopič je enostaven za čiščenje】 - wc ščetine niso lepljive za lase, in umazanijo na krtačo bo čisto takoj, ko je to sprati, in umazanijo, ne bo ostal, čisto in higienično!

【Visi zid design】 - Perforacija-brezplačno in trajno.Nail-brezplačno namestitev, močan in non-označevanje nalepke, trajna in stabilna, ni enostavno, da pade.Primeren za dnevno čiščenje.

Seznam vsebine:

1pcs golf ščetko

Slog Strani
Vrsta ščetko
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi, Upogljivi Krtačo Glavo
Poreklo CN(Izvora)
Teža 189g
Blagovna Znamka Hokerbat
Številka Modela ščetko
Material PP
Uporaba Wc

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki