Steklenico Suho Rack Baby Steklenice Možganov Stojala Za Sušenje Skandinavski Slog Baby Steklenice, Čiščenje Za Lase Drainer Nepremočljiva Shranjevanje Sušenje Rack

Nov izdelek

Na zalogi

€5.38

€12.24

-56 %

Oznake:

vrh y2k, baby boom, baby proste roke steklenico, nuby steklenico sušenje rack, jed drainer kuhinja, baby steklenice za lase, suho rack, baby dekor nordijske, avto mustang, baby steklenice grelec

Steklenico Suho Rack Baby Steklenice Možganov Stojala Za Sušenje Skandinavski Slog Baby Steklenice, Čiščenje Za Lase Drainer Nepremočljiva Shranjevanje Sušenje Rack

Bullet Točk: 1、Trmast in Učinkovito Nepremočljiva: baby steklenice sušenje stojalo je narejeno iz ABS + PC, kar sušenje rack tako toplotno odporne in odporne na udarce.

2、Učinkovito Hidroizolacijo: sušenje rack ima velik pladenj v obliki podvozje in dvoslojno osnovno oblikovanje.Zgornji pladenj je profilirane, ki lahko učinkovito preprečili, da voda kaplja iz baby steklenice iz brizganjem v druge kraje,

3、Enostaven za Čiščenje: otroka steklenico imetnika ima snemljivo design.Samo nežno izvlecite podporo, kjer baby steklenice, je postavljena, si lahko poberete na zgornji pladenj če želite enostavno pour ven odvečno vodo in otroka obdržati steklenico sušenje rack suho.

4、 in Varno: Za dojenčke in matere, otroka steklenico sušenje rack ne vsebuje nobenih strupenih snovi in ne škoduje koži dojenčkov in mater.Sušenje rack nima posebnega vonja, zato ga lahko uporabite z zaupanjem.

5、varstvo Otroka Steklenico: potovanja steklenico sušenje rack je krog in nima ostrih točk, tako da ne bo nič baby steklenice.

Funkcija:

1.Enostavno nosite s seboj: Če potujete z otrokom ali obisk prijateljev, ga je mogoče enostavno zložiti in shranjene v materinski šolska torba.

2. A super baby darilo: To je odlična izbira za vse mame.S pomočjo steklenico hitro sušenje rack, lahko prihranite čas.

3. Multi-funkcijo: Po razkladanju z nosilca, pladenj za otroka steklenico sušenje stojalo se lahko uporablja tudi kot namizna, kot so sadje, vino, očala, bonboni, skodelice kave, čaja, skodelice, krožniki in drugih vodnih steklenice, odlično darilo za nove matere!

Specifikacija:

Ime: Steklenica Za Sušenje Rack

Material: hrana razred PP

Velikost(o): ohišje 32*20 cm/12.60*7.87 visoko nosilec 17 cm/6.69 v, nizko nosilec 7.5 cm/2.95 v

Teža: približno 20 g

Seznam Vsebine:

1*Baby Steklenice Sušenje Rack

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima določeno dimenzij tolerance.

2. Zaradi razlike med virom svetlobe in zaslona, barvo dejanskega izdelka in barvno sliko, ki bo nekoliko drugačen, prosim, primerjajte s dejanskega izdelka.

Starostni Razpon 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Sušenje rack
Material Plastični

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki