30Bar Akumulatorski Visokega Tlaka, Pranje Spray Pištolo Voda Prenosne Čistilno Peno, Šoba za Čiščenje električno Orodje za Makita Baterija 18V

Nov izdelek

Na zalogi

€44.33

€55.41

-19 %

Oznake:

voda zračno puško, baterija avtopralnica, lavor wash, žaga makita, pištolo vode, plin, vodo pištolo, makita, vodna energija pištolo, makita 18v orodja več, electic visokim pritiskom vode škropilnica

Pozdravljeni Dragi Kupec

•1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročila v roku 24 ur, ko je prejel plačila.Zgoraj Dobavni Rok Je Samo Za Referenco, Včasih Bo Odložena Zaradi Praznikov, Festivalov,Slabo Vreme, Običaje, Itd.

• 2 .Nudimo tudi express dostava, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebuje to, ali je količina, ki je velika.

Povratne informacije

•1. Prosim, pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

•2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali narobe stilov, prosim, ne pustite vse negativne povratne prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate,bomo ravnali z njim in delo najboljše rešitve, Vaše zadovoljstvo je naša motivacija za še boljši.

Funkcija Spremenljivka Spray Vzorci
Material Plastični
uporabite tip-3 moč pranje
uporabite tipa 2 Vodna črpalka
Poreklo CN(Izvora)
uporabite tipa 1 Akumulatorski Čistilno Pištolo
Vrsta Vrt Vode Puške
Vrt Vodo Pištolo Tipa Šobe

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki