1Pcs Skupne Poporodna Podporo Pasu Preprost Dihanje Brivnik Pasu Trebušne Recovery Hujšanje Girdle Za Mamica

Nov izdelek

Na zalogi

€1.40

€2.54

-44 %

Oznake:

nastavljiv porodniškega podporo pasu, vintage porodniškega pasu, porodniški podporo pasu za medicinske, za večkratno uporabo po porodu pad, rojstvo porodniškega pasu, tople vode igrača, t28, pas za nosečnice, pasu po porodu, britansko zastavo blazino

Bullet Točk:

1、Dihanje in Udobno: Izdelana iz visoko kakovostnih lahki tkanine, pasu usposabljanje pasu je primeren za ženske.

2、Waist Trimmer Pas: Je tudi vas naredi videti vitkejši, takoj, poveča samozavest, pospešuje okrevanje in zmanjša nelagodje-pomaga olajšati prehod v maternico in se zmanjša na normalno velikost, podpira nižje nazaj in popravke, trebuha, redefinira pasu, obseg in lajša bolečine v hrbtu.

3、Primerna za Mater: To omogoča, da ga nosite preprosto, napetost je enaka z obeh strani, prilagodite tesnjenje, ki ga želite, ne da bi pri off trak, ki vam omogoča, da ohrani podporo za dolgo časa.

4、Več Uporablja: Pomaga olajšati prehod v maternico in se zmanjša na normalno velikost, podpira nižje nazaj in popravke, trebuha, redefinira pasu, obseg in lajša bolečine v hrbtu.

5、Prepreči Kopičenje Maščobe: Hitro odzvati na poporodno kopičenje maščobe.Maternice je segal zelo veliko med nosečnostjo.Po nosečnosti, se uporabljajo za podporo notranjih organov, da se prepreči kopičenje maščobe.

Pred porodom, po porodu, po porodu, po uporabi.

Notranjih organov, ki jih je izpostavila ploda v drugem trimesečju bo tudi padec navzdol takoj.Celotno trebušno votlino postane prazen big bag.V tem času, zadrževalni pas ni v uporabi, da izgubijo težo, vendar za stabilizacijo trebušne votline takoj, notranjih organov vrniti na svoje mesto, in maternice bo dovolil.Obnoviti v najkrajšem možnem času.

Trebuha, pasu, dolžina: 85 cm/33.46 cm, višina 23 cm/9.05 palčni

Primerna za 7-8 mesecev nosečnosti, teža 90-150 kg

Primerna za trebušne obod: 74-104 cm/29.13-palčni 40.94

Seznam vsebine: 1 KOS/vrečko

Ime Oddelka Porodniški
Spol Ženske
Številka Modela Poporodna Trebuh Pas
Postavka Vrsta Trebuh Razredi In Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Barvni Slog Naravne Barve
Material Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki