Stereo Gaming Slušalke Slušalke s Hrupom Preklic Mikrofon za Preklop PS4 PC Prenosni Telefon

Nov izdelek

Na zalogi

€9.35

€15.59

-40 %

Oznake:

ravno slušalke, giga stikalo, playstation vinil, rcm šablona nintendo stikalo, veselje con trak, headphon, primeru nintendo stikalo, nadzor pro stikalo, čip nintendo stikalo, d pad stikalo

Bullet Točk:

1、Jasno Kliče: vgrajen nastavljiv mikrofon je mogoče enostavno prilagoditi, da se zagotovi, da je mikrofon, ki je vedno v pravilnem položaju, če želite poslušati tvoj glas.

2、Izolacijo Hrupa: Blok zunanji hrup za pridobitev visoke intenzivnosti poslušanja izkušnje.

3、Super Stereo Učinek: Močan občutek prostorskega položaja; položaj priznanje za poslušanje; realistični zvočni učinek, primeren za poslušanje glasbe in igranje iger.

4、Več Uporab&Široko Kompatibilnost: slušalke z mikrofonom je zelo primeren za domače delo, govor, glas narek, spletni tečaji, video klepet, klicni center, poslovno konferenčni klic, webinar predstavitev.Združljivost-združljiv z večino naprav, kot so mobilni telefoni, Računalniki in prenosniki.

5、Super Udobno: lahka zasnova in nastavljiv glavo zagotoviti, da naprava ustreza pokrivala različnih velikosti.Mehko vještačka usnje uho blazine z vrtljiva ročaji očal zagotoviti, da jih lahko nosite ves dan brez ranjavanje ušesa ali glave.V gooseneck mikrofon roko se lahko obrne v več smereh in se lahko prilagodi na različne načine, da bi zvok poberem dobro.

Specifikacija:

Ime: Stereo Kanal Gaming Slušalke

Nošenje metoda: head-mounted

Zvočnik premer: približno 40 mm/znašala 1,57 palčni

Impedanca: 32Q

Občutljivost -52 (dB)

Mikrofon: podpora

Frekvenčni razpon: 20-20 (Hz)

Občutljivost: 115dB

Dolžina kabla: 1.2 m

Seznam Vsebine:

Slušalke*1

Adapter Kabel*1

Nintendo Model NINTENDO STIKALO
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Znamko/Model nintendo
Blagovna Znamka Rondaful

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki