Prenosni Vrečka Za PS5 Konzola Nastavljiva Torba Za Sony PS5 Torbici Prtljage Kritje Primera

Nov izdelek

Na zalogi

€14.00

€27.46

-49 %

Oznake:

ps5 lupini, pokrov ps5, ps3 slim potovalna torbica, cvetlični prtljage zajema, kriega prtljage, akvarij torbe 5, palčko ps5, kolo ronda, prtljage rep, casey

Prenosni Vrečka Za PS5 Konzola Nastavljiva Torba Za Sony PS5 Torbici Prtljage Kritje Primera

Značilnosti: 1. Popoln Načrt: To potovanje torba je izdelana posebej za PS5. To za PS5 torbici je prostoren in prilagodljiv notranje zadeve.Ali je to za DUALSHOCK5 konzole, napajalni kabel, USB kabel, slušalke z mikrofonom ali drugimi pripomočki, ki jih potrebujete, to PS5 torbici se lahko popolnoma prevzamejo.

2. Visoko-kakovostna Gradiva: za PS5 gostiteljice torba je narejena iz 1680D Oxford krpo, okoljske in trpežne, z notranjim polnjenja, ki zagotavlja najboljšo zaščito za vaš PS5, preprečevanje vodo, praske in trkov.

3. Postopek Nadgradnje: ročaj je zavit v visoki kakovosti mehkega usnja, ki je zelo udobno, tudi če ste ga nosite za dolge razdalje.Nastavljiv plečetom trakov in razširili blazine, da se udobno, da visi na ramenih.Lahko opravljajo svoje najljubše igre konzole z vami in uživajte v zabavno, da prinaša.

4. Večja Zmogljivost: To PS5 potovalna torba je večji od navadne torbe, s skupno velikostjo o 43*32*16 cm/16.93*12.60*6.30 palčni, primerna za PS5 ultra-tanek shranjevanje vrečk.

5. Celovitega Varovanja: za PS5 kovček je obdan z shockproof bombaža in ima mehko žep prostor vlaga, ki lahko zagotavljajo dodatno varstvo za vaše najljubše igre konzole, pripomočke, krmilniki, kabli in drugi dodatki.Kot nalašč za PS5 zaščitni rokav potovanja rešitev.

Specifikacije:

Material: 1680D oxford krpo

Funkcija: anti-scratch, shockproof, semi-nepremočljiva in dustproof

Barva: modra, črna

Primerno za: za PS5/za PS4

Seznam Vsebine:

Vrečko Za Shranjevanje*1

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.

Združljiv Znamko/Model SONY
Številka Modela Shranjevanje paket
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Rondaful
Podpora Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki