Sončna Trata Svetilke Poti Luči na Prostem Mačka LED Krajine Nepremočljiva Sončni Vrt Vložek Lahka Pot Dvorišče Teras Dekoracijo

Nov izdelek

Na zalogi

€6.74

€9.37

-28 %

Oznake:

nizka napetost zunanja razsvetljava opeke, lučka steber, lego moški, vrtna svetilka, vrtna svetilka, stojalo, lučka za otrok, vrt zavetje, jiji mačka svetlobe, vrtna svetilka sončne, pokrajina osvetlitev 12v ostrenje

Bullet Točk:

1、Sončno energijo Svetlobe: smola mačka sončne luči, se v celoti napaja s sončno energijo, ki je opremljen z visoko kakovostno nastavljiv sončne kolektorje in vse okoli zatemnitev kota za sončno svetlobo.

2、Avtomatsko Stikalo: svetloba je pod nadzorom ročno stikalo za vklop/izklop, vgrajene sončne celice se samodejno napolni, čez dan in luč se vklopi samodejno, ko je temno.Glede mode bo trajal 8 ur po tem, ko popolnoma napolnjena, dokler ne zmanjka električne energije.

3、Trajne in Gospodarske: svetlo dolga življenjska doba LED žarnice ne proizvaja toploto po dolgoletni uporabi.LED figur je narejen iz smole lupini lahki, madeže in vodoodporna, trpežna in lahka.Sončne celice je prihranek prostora in omogoča polnjenje bolj učinkovito.

4、Enostavno Namestitev: Smole mačka sončne luči so varni, brez strokovno vgradnjo je potrebno.Iz nerjavečega jekla vložek in smolo mačka figurice na polih, samo vstavite sončno svetlobo v tla pod soncu, brez sence.To je lahko hitro in priročno DIY projekt.

5、Široka Uporaba: Primerna za dekoracijo doma, procesi, dovoz, travnik, terasi, dvorišču, vrtu, dvorišču, počitnice, stranka, nočni svetlobi, itd.

Specifikacija:

Material: Smole+Amorfni Silicij

LED svetlobni vir: 1 lučka noge toplo bela lučka

Velikost: o 11*8*13/43 cm - 4.33x3.14x5.11in/17in

Teža: okoli 310 g

Nepremočljiva rating: IP65

Seznam Vsebine:

1 x Solarni Vrtne Luči

Samo zgoraj embalaža vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opombe:

1. Zaradi razlike kamere oprema, intenzivnost svetlobe in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm.

3. Priporočljivo je namestiti luč v mesto, kjer se lahko v celoti izpostavljena soncu za dolgo časa, da bi dobili največje brezplačno.

PLAČILO: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačilo.

DOSTAVA: 1) Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite. 2) Praviloma se vsa naročila, bo poslana v roku 1-2 delovnih dni po plačilu potrditev. 3) Za pošiljko po Pošti Air Mail je le za težo manj kot 2 kg blaga. 4) Če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za, Fedex, DHL ali Ladijski promet itd.Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas.Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

VRAČILO: 1) so se Bomo potrudili, da služijo naši kupci.

2), Bomo povračilo vas, če se vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

POVRATNE informacije: 1) Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. 2) Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. 3), Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije. 4) se Bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Raven Zaščite IP65
Napetost 6V
Število Luči 1
Število svetlobnih virov 1
Je Svetil Vključeni Da,
Blagovna Znamka AOKAILA
Garancija -
Tehnika Drugo
Osnovna Vrsta E26
Vir Svetlobe LED Žarnice
Zunanja Razsvetljava Vrsta Figur Luči
Slog Država
Certificiranje CCC
Moč 0-5W
Telo Material Plastični
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja Sončne
Material Plastični
Osvetlitev Prostora 3-5 kvadratnih metrov
Številka Modela Sončne Luči Poti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki