Kokosovo Rasti Srednje Stisnjenega Kokosovega Opeke Pridelovanje Cvetja In Zelenjave Sočna Spraviti Toplogrednih Sajenje Tla Kokos

Nov izdelek

Na zalogi

€8.45

€13.00

-35 %

Oznake:

bonsaj tal, mah pole, coco šote, akvarij tal, orhideja pot, kokosovo mleko, kokosovih vlaken, rastlina ohranjevalnik zaslona, kokosove lupine, tal

Značilnosti:

1. Coco Kokosovo Olje Rast Medij: naravni, trajnostni kokosovih vlaken in kokosove lupine pith delcev, pridelanih iz kokosova lupina so stisnjene v 1.4 funtov iz kokosove lupine kosov.PH ravnotežje, majhna naravna vsebnost soli, brez plevela.Zagotoviti boljše zračenje od tal.

2. Absorpcije vode in Zadrževanje Vode: gobico kot lastnosti kokosovega vlakna bo absorbirajo vodo do 10-krat svoje teže.Vlakna so edinstvene mikroskopsko cevi, ki se lahko napolni in omogočajo odvečno vodo skozi.To ustvarja zračni prostor, ki zagotavlja nujno kisika za korenine rastlin.Večje kisika in velike količine padavinske pomeni manj zalivanje težave, ki je številka ena vzrok zaprtja tovarne.

3. Priročen in Enostaven za Uporabo: kokosovo opeke so stisnjeni in so enostavne za izvedbo, uporabo in shranjevanje.Samo namočite coco kokosove lupine opeke v vodo za vsaj 1 uro pred uporabo.Popolnoma hidrirani opeke, ki lahko imajo osem do deset krat glasnost v vodo.Končni obseg razširili kokosove lupine, je odvisna od količine vode, ki sestavlja to.V celoti razširiti opeko, da bi dobili 2 litrov vlažno in puhasto Coco kokosovega vlakna tal.

4. Idealen za različne Aplikacije: Za notranjo ali zunanjo rastlin.V mozga varstva okolja je tanka lupina vlaken iz kokosa kože, ki se lahko uporabljajo v rastlinjakih, urejanje okolice, vrtov postelj, sam cvetlični lončki, steklene posode, sajenje torbe, vertikalni vrtovi ali posodo vrtovi na terase.Ti stisnjen kakav fiber mase, ki so idealne rast medijev in se lahko uporablja tudi za sajenje ali koreninami v lončkih ali sajenje.

5. Dolgo Življenje: coco kokosove lupine se lahko uporabljajo za dolgo časa in se lahko ponovno uporabi za nedoločen čas.Ta vrsta kokosove lupine je okoljski in trajnostni.To je idealen nadomestek za sphagnum mahu.To je bolj učinkovito, medtem ko se pristojen za okolje.

Seznam Vsebine:

Kokosovo Opeke*1

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Vrt Kokosovega Vlakna Tal
Druga Imena Vrt Kokosovega Vlakna Tal, Rastlin Opeke
Stanje V prahu
Razvrstitev Organsko Gnojilo
Vrsta Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki