Simulacija Prerojeni Baby Doll 19 palca Polni Silikona Telo Z Obleko Za Dekle Živ Otrok Igrača Novorojenčka Moda Dan Otrok Darilo

Nov izdelek

Na zalogi

€31.21

€52.02

-40 %

Oznake:

baby živ dekle igrača, dojenček rodi silicij, african american doll, bebe prerojeni baby kit, modra lutka lase, 50 lutka, plesni rodi punčko kit, prerojeni, mix prerojeni dojenčki silikona, prerojeni baby lutke za celotno telo, silikonski visoko

Zakaj Izbrati Prerojeni Baby Doll?to je najboljši partner za komplete, tudi Izobraževalne Igrače za otroka.upam, da baby doll pomoč otrokom, kako skrbi za druge familly ali prijatelji,tudi sama.in prav tako bi lahko otroci izbirajo becautiful oblačila,Razviti otroci estetski pojem.

opomba:lutka brez plenic

1.Material: Mehko silikonsko vinil, uvoženih mehko vinil iz Nemčije, 100% varno

in udobno. 2.Baby velikost: 19 palcev približno 49 cm lutke. 3.Oči: Akril oči,svetlo in jasno, izgleda tako pravi. 4.Kožo: kožo je najbolj edinstven kraj, ta lutka , oblikovalci bodo porabili veliko

časa za otroka'sskin videti bolj realističen multi-layer 5.Lasje: prilepili lasuljo 6.Struktura: Glave in okončin, vse so narejene iz silikona, vinil .Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične; lutka okončin je lahko dejavnih, se lahko sedi ali leži , silikonski vinil lutka lahko vnesite vode,lahko notstand,govorijo ali krmo. 7.Uporaba: Otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaš

dojenčki ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje.

1.Lutka velikost: Naša lutka noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od kolena do tiptoes, pogled na sliko: to je približno 49 cm.

2.Package & Dodatki:

Paket je izvrstno in sef; oprema so skupaj.vsi dodatki pošlji naključno .Ta lutka dodatki, vse so brezplačno na parceli, kot so pacifer,steklenico mleka,oblačila (lutka brez daiper,hvala).včasih več, dodatki, lahko so brez zalog, zato vam bomo poslali naključno (vendar bomo dodali druge igrače za vas kot nadomestilo),bomo v stik z vami, preden ga pošljete.prosimo za razumevanje.

3.Najboljše kakovosti in Povratnih informacij

Iz surovin, nakup, da lutka, barvanje, preverjanje, proizvodnja, montaža, vsaka povezava je najboljši, mi smo lahko izognili skupne napake : spadajo trepalnice, zdrs okončin , obarvajo telo, in neenakomeren trdote.Razlike v barvi so lahko vzrok za nekaj drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja,ne gre za okvaro.Poglej to sliko, da se naše stranke levo.

4.Dostava In Carinskih

Vsi izdelki bodo poslani v 2-6 dni po plačilu navzdol.dostava čas, so različni, glede na različne države, če ste zamenjali, se obrnite na nas,ok?Naša Cena ne vključuje Carinske Pristojbine, ali drugih skritih stroškov, ne bomo odgovorni za vse Carinske Pristojbine.upam, da boste lahko razumeli.

5.Družba In Dovoljenje:

KEIUMI vam bo zagotovila (Varen material, lutka,najnižja cena,najboljše storitve,Oblikovanje unikatne izdelke.torej, če želite, darilo ali zaslužiti več denarja, kot dropshipping, izbrati nas.)

6.Vrnitev: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema,ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.

Varnostnega spričevala EN71 (Varnost Mehko) standardi EU, CE, ASTM, ROHS
Tema Film & TV
Obrazec 1/3
Pribor OBLAČILA, Čevlji, Cucla, Steklenica, rojstni list,
Dimenzije 19 palčni približno 48 cm
Priporočamo, Starost Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Postavka Vrsta Lutke
Številka Modela 19D85-C310-H07-S38-H162
Telo Material Polni silikona telo
BJD/SD Atribut lutka
Značilnosti Mehko, Model, Izobraževalne, Polnjene & Plišastih, Dıy Igrača
Teža 1 kg
Baterija no
Postavka 19 Palčni Silikonski Vinil Prerojeni Baby Doll
Material Vinil, Silikonski Vinil
Barva oči Akril oči, izgleda tako realističen
lase prilepili lasuljo
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka KEIUMI
velikost 19 Inch about 48 cm
Vrsta MODA LUTKA, Lutke Otroka, Plišaste Lutke
Opozorilo Hranite stran od ognja
Stanje Na Zalogi
Mfg Serijske Številke Omejena Kolekcija
Spol Unisex

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki