90/155/200 cm Cevi Ščetka za Čiščenje Zraka Fleksibilno Cev Dvojno Končalo Cev Akvarij Pribor Rezervoar za Čistilo Vodni Filter Najlon

Nov izdelek

Na zalogi

€0.34

€0.59

-42 %

Oznake:

akvarij čiščenje cevi, gooseneck cev, akvarij terenec filter, akvarijske ribe, neto, akvarij kadi tank, ohišje motorja filter, chihiro zdravnik, jebao črpalka, akvarij vzmet, čist akvarij

90/155/200 cm Cevi Ščetka za Čiščenje Zraka Fleksibilno Cev Dvojno Končalo Cev Akvarij Pribor Rezervoar za Čistilo Vodni Filter Najlon

Značilnosti:

1. Prilagodljivi večnamenski čopič: dvojno končalo čopič je narejen iz visoko kakovostnih mehkih najlon ščetine in nerjavnega jekla, z dolgo, prilagodljiv konča.

2. Za večkratno uporabo: za večkratno uporabo večkrat, enostaven za potiskanje in vlečenje, zelo primerna za vaš riba bencinski tank cleaning, filtrirni sistem, cevi / stekleni cevi, vodne črpalke pribor za čiščenje.

3. Odlično orodje za čiščenje cevi: cevi ščetka je zelo primerna za čiščenje majhnega premera cevi.Ko vstopijo v cevi, se lahko odstranijo nakopičene črne alge in tudi alge.

Opis:

Je idealen za vse, akvariji, ribe tanki in domače kuhinje.Akvarij filter čopič je narejen iz visoko kakovostnih najlon ščetine in trdno pritrjen na ročaj iz nerjavečega jekla.

Specifikacije:

Barva: zelena

Material: kovina, čopič

Velikost: 90 cm, 155 cm, 200 cm (neobvezno)

Uporaba: Gospodinjstvo Čiščenje

Tip: Cev, krtačo

Paket Je Vključeno:

1 * Čopič

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Vrsta Cev, krtačo
Material Kovine, Čopič
Uporaba Gospodinjstvo Čiščenje
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki