1pcCoffee Bean Mlinček Leseni Ročni Mlinček za Kavo Strani iz Nerjavečega Jekla Retro Kave, Začimb Burr Mlin S Keramičnimi Millston

Nov izdelek

Na zalogi

€22.33

€44.66

-50 %

Oznake:

xr iphone klimt, ki jih primeru

Coffee Bean Mlinček Leseni Ročni Mlinček Za Kavo Strani Iz Nerjavečega Jekla Retro Kave, Začimb Burr Mlin S Keramičnimi Millston

Lastnosti:Tip A

3 prilagodljivih načinov

Mleto kavo v prahu je razdeljen na tri vrste: grobo, srednje in fino.V skladu z zahtevano stopnjo, bi si zavrtite prilagajanje kos navzgor ali navzdol.Ko je zgornji del je debelejši in nižje, v spodnjem delu je treba prilagoditi na 0,25 mm, da se prepreči trenje večje ali prekinitev.Ko je prilagoditev kos je prilagojena, sponke in drugi dodatki, ki se lahko namesti na delo.

Mletje kave pred kuhanjem vsak

Zrna kave, da so tla pred kuhanjem lahko najbolje sprosti vonj kave.Zato je najbolje, da mleti kavo je pred kuhanje kave.Tla aparat je enostaven za oksidacijo in izgubili svoj vonj.Še posebej v odsotnosti pravilno skladiščenje, kava v prahu, ki je tudi enostaven za spremembo okusa, in seveda, da je nemogoče, da kuhamo dišeče kave.Priporočljivo je, da ko brušenje z mlinom, ne grind preveč fižol naenkrat, ravno dovolj, glasnost za eno porcijo.To je zato, ker več in mlinček se uporabljajo v eni, več nagnjeni k toplote, posredno vodi do zrna kave, da se segrejejo med brušenjem in aromo, da se sprosti vnaprej, kar bo vplivalo aroma kuhanega kave.

Enostavno upravljanje

Preprosto postavite kava fižol v skledo, v mlinček za kavo in obrnite ročico večkrat.Mleto kavo nato pade v predalu in da imate kave.

Občutljivo obliko

Priročnik, ki poganja mlin starinski slog načrta naredi vaše kuhanje toliko bolj zabavno s to roko coffee bean mlin.

Področje uporabe

Kot nalašč za kavarna prikaže,kot darilo za rojstni dan,ali pa preprosto, da mleti kavo v zrnu.

Opomba:

Kavna zrna vsebujejo olje, tako mlinček, je treba očistiti po brušenje.Drugače, mast bo kopičijo in to bo vonj za dolgo.Celo visoko-kakovostni razred zrna so tla v čudno prahu.Mlinček je treba očistiti po vsaki uporabi.

Specifikacija:

Tip: mlinček za kavo

Količina: 1pc

Material: les+kovin

Barva: rjava

Velikost:9.8*9.8*16.2 cm/3.85*3.85*6.37" ( L*W*H )

Neto teža:390.8 g/13.79 oz

Package:

1* mlinček za kavo

1* paket polje

Lastnosti:tip B

Enostaven Za Uporabo

Preprosto postavite kava fižol v ročni mlinček za kavo in vklopite ročno ročice.Strani ročice mlinček za kavo, ne električne energije, potrebne, v celoti pod nadzorom sami.

Učinkovito in Trajno

Težka kave mlin iz premium kakovosti iz nerjavečega jekla in ima trajen keramični burr.Vgrajen nastavljiv grind selektor,učinkovito grind kavnih zrn iz grobe v fino.

Tiho in Ergonomska

Ta kava fižol mlinček je enostaven za montažo in čiščenje, kot tudi nastavljiv keramični burr mlinček za kavo.Tihi mlinček in ergonomsko strani ročice oblika je primerna za vsakogar, uživajte vaše kave.

Večnamenski

Keramične erlenmajerico burr mlinček s priročno izmenljive strani ročice je dobro za kampiranje, pohodništvo, backpacking na prostem potovanje potovanje.In kot nalašč za Espresso Mlinček,Hladno Pivo, francoski Pritisnite v Redu Espresso Kava,turška itd.

Enostaven za Prevoz

Coffee bean mlinček je zasnovan s prenosnimi in kompaktne velikosti, ki omogoča, da nosijo za potovanja, kampiranje, pohodništvo, backpacking, ali na prostem izlet.

Specifikacije:

Tip: Coffee Bean Mlinček

Količina: 1PC

Material: Nerjavno Jeklo+ABS+Akril+Keramično Brušenje Jedro

Barva: Srebrna

Velikost: 13.5*4.8*4.8 cm/5.31*1.89*1.89 palčni

Neto Teža: 250.0 g/8.82 oz

Package:

1 * Coffee Bean Mlinček

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka HAIMAITONG
Številka Modela Ročni Mlinček Za Kavo
Funkcija Letnik
Material Les, Železo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki