Vrste Pisane Risanka Barvice w/ Color Ime 3D Akril Umetnosti Stenske Nalepke, Vinilne

Nov izdelek

Na zalogi

€29.65

€40.07

-26 %

Oznake:

xsiaomi avto polnilec

[VKLJUČI] Samolepilne Stenske Nalepke + navodila za Namestitev + Pomočnik Papirja; [Skupna Debelina] appr. 2 mm / 0.079 palčni; več informacij Najdete na FOTOGRAFIJI.

[MATERIAL] Te sijoče 3D stenske nalepke so narejene iz AKRILA (Ni Stekla, veliko bolj trpežne kot steklo; v Primerjavi z nalepke iz Poceni Plastike, to je bolj nosljivih in ne več prask.) Akril je težje in lažji površine, obdelane z lasersko rezanje tehnologije.Non-toksične, brez onesnaževanja, okoljsko prijazen in neškodljiv za telo.

[ENOSTAVEN ZA UPORABO] Enostaven za uporabo & odstrani(Ne za enkratno uporabo): je zaščitni film, ki se uporablja za zaščito površine, olupimo, ga s tem izklopite, preden ga prilepite nalepko na steno.Nalepke lahko enostavno prilepimo s svojo zadnjo-lepilo in jih odstraniti, ne da bi poškodovali vaš zid.Pred uporabo prosimo, očistite stene, če stena ni čista in gladka, se bo padel!

[MORDERN SLOG] Te Stenske Nalepke, ki je idealna za Otroke, Soba Vrtec Razredu in vsak drugi posebni prostor in dekoracijo doma!Novo DIY nalepke ustvariti sodoben, preprost in toplo vzdušje na vaše elegantno stene, poslikane mehko sijoče.Dajejo ta dom, vpis, a prijeten občutek, medtem ko razvedriti prostor.To neverjetno stenske nalepke bi bilo tako enostavno, držati korak z najnovejšo modo dekoracijo trendi!

[OSEBNO] Bodite sam svoj designer & Dodaj zabavno življenje: DIY svoj spomin s svojo družino, otroke in prijatelje na stenah.Želite po MERI svoje barve?Mi lahko ponudimo po Meri/Osebna barva če ne najdete želel od nakupa možnosti.

MOŽNOSTI:

[SIZE : Small] appr. 150x90cm / 59.1x35.4 inch

[SIZE : Medium] appr. 180x108cm / 70.9x42.5inch

[SIZE : Large] appr. 200x120cm / 78.7x47.2 palca

[SIZE : X-Large] appr. 220x132cm / 86.6x52.0inch

[SIZE : XX-Large] appr. 250x150cm / 98.4x59.1 palca

Scenariji STENE
Vzorec 3D Nalepke
Poreklo CN(Izvora)
Razvrstitev Za Steno
Številka Modela HG0109-MA
Material Akril
Specifikacija Multi-piece Package
Slog Sodobno
Tema Risanka
Skupna debelina appr. 2 mm / 0.079 palčni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki