2021new Watch Kritje Za TicWatch Pro 3 TPU Primeru Zaščitni Lupini Odbijača Zaščitnik Pametno Gledati Opreme Za Tic Watch Pro3

Nov izdelek

Na zalogi

€0.93

€1.83

-49 %

Oznake:

tritij watch, ticwatch, tikwatch pro baterije, tic watch, amazfit gtr, ticwatch pro polnilnik indija, primeru ticwatch pro, hollvada pametno gledati, c2 plus, ticwatch pro rjav trak

Opis: 1. Združljiv Model: zaslon zaščitna primeru je združljiv za TicWatch Pro 3. Ta paket vsebuje 5 zaščitna primerih. (Ne vključuje napravo za TicWatch Pro 3).

2. Vsestransko Screen Protector: v Tem primeru je izdelan iz visoko kakovostnih in mehko TPU materiala s screen protector, ki lahko zagotavljajo celovito zaščito za napravo za TicWatch Pro 3 in jo zaščitite pred praskami, prahom in udarci.

3. Visoka Transparentnost: primer funkcije 99% visoka transparentnost, ki zagotavlja boljšo izkušnjo gledanja.Zagotavlja enostaven dostop do vseh kontrol, gumbi, senzorji.

4. Enostaven za Namestitev: zadeva je enostavno namestiti in odstraniti.Upoštevajte, da če je voda, znoj in vlago vnesite dnu primeru, prosimo, uporabite suho krpo za čiščenje, saj to lahko vpliva na dotik odziv.

5. Zaslon na dotik Natančnost: Našem primeru lahko doseže 100%, zaslon na dotik, natančnost in 99.99% high definition jasnost.Vse barve na zaslonu se prikaže jasno in živo, brez popačenj.To lahko zaščitijo vid, zmanjša utrujenost in absorbirajo modro svetlobo.

Specifikacije:

Material: TPU

Primerno za: za TicWatch Pro 3

Teža izdelka: približno 30 g

Barva: črna, srebrna, zlata, roza, rose gold

Seznam Vsebine:

TPU Ohišje*1

Opombe:

Zaradi razlik razsvetljave in streljanje kotov, nekaj barve razlika lahko začne bonusna igra.Hvala vam za vaše razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, nekaj velikost tolerance se lahko začne bonusna igra.

Vrsta Primeri
Blagovna Znamka Rondaful
Združljivost Drugo
Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina Podpora
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Funkcija Push Sporočilo
Jezik angleščina

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki